تبليغات در گوگل نوين ماركتينگ تبليغات در گوگل نوين ماركتينگ .

تبليغات در گوگل نوين ماركتينگ

CTR در گوگل ادوردز چيست و چگونه آن را افزايش دهيم؟

تبليغات در گوگل

CTR در گوگل ادوردز موضوع پر اهميتي است؛ اما بهتر است بدانيد كه CTR به تنهايي داراي مفهوم مستقل و جداگانه‌اي است. در واقع CTR سنجه‌اي است كه با آن مي‌توان نرخ تبديل كليك‌ها را در فضاهاي مختلف وب سنجيد. از اين رو پيش از ورود به بحث CTR در گوگل ادوردز بايد شناخت كافي از مفهوم CTR داشته باشيم.

CTR چيست؟

CTR خلاصه عبارت  Click Through Rate به معناي نرخ كليك است. به عبارت دقيق‌تر CTR به شما نشان مي‌دهد كه چند درصد از بازديدكنندگان يك لينك، يك صفحه يا يك بنر تبليغاتي روي آن كليك كرده‌اند. به عنوان مثال CTR بنري كه از 100 مرتبه نمايش 5 كليك دريافت كرده است، 5 درصد مي‌شود.

اهميت CTR در چيست؟

بي‌گمان CTR يكي از مهم‌ترين معيارهاي سنجش در فضاي وب است. نياز به توضيح نيست كه افزايش CTR چقدر مي‌تواند در بهبود درآمد يك وب‌سايت يا بنر تبليغاتي موثر باشد. اين موضوع به شكل ديگر حتي در كسب و كارهاي سنتي نيز وجود دارد. طبيعتا بسيار مهم است كه بدانيم تبليغات ما براي چند درصد از مخاطبان جذاب است و چه تعداد از آنها به مشتري تبديل مي‌شوند؛ تا بتوانيم با تغييرات گوناگون اين نرخ را به نفع كسب و كار خود افزايش دهيم.

درباره CTR در گوگل ادوردز چه مي‌دانيد؟

تبليغات ايجاد شده در گوگل ادوردز نيز داراي معيار CTR هستند. اين معيار مي‌تواند به صورت عمومي براي آگهي شما عمل كند؛ يا مي‌تواند به صورت اختصاصي نرخ كليك را بر مبناي هر كلمه كليدي خاص در آگهي شما بسنجد. به هر حال هر چقدر CTR گوگل ادوردز شما بيشتر باشد، بازديد كننده بيشتري دريافت مي‌كنيد.

ميزان منطقي CTR در گوگل ادوردز چقدر است؟

اگر تجربه استفاده از تبليغات در گوگل را داشته باشيد؛ حتما با نرخ كليك كاربران روي آگهي خود (همان CTR) در گزارش‌هاي ارائه شده روبرو شده‌ايد.

شايد هميشه اين سوالات را داشته ايد كه آيا اين نرخ طبيعي است؟ ميانگين مناسب CTR چقدر است؟ CTR بالاتر بهتر است يا پايين‌تر؟ براي تغيير نرخ CTR چه بايد كرد؟

در بازارهاي رشديافته‌تر مثل بازار گوگل ادروز در آمريكا، ميانگين اين نرخ براي كلمات كليدي و صنايع مختلف به صورت متوالي استخراج و منتشر مي‌شود. اما در بازار ايران و براي زبان فارسي، هنوز عدد دقيقي از ميانگين اين نرخ شناسايي و استخراج نشده؛ و هرچه هست بر مبناي تجربه فعالان اين حوزه به دست آمده است.

در نتيجه بهترين راه براي يافتن نرخ CTR منطقي هر حوزه فعاليت، دريافت مشاوره از متخصصين گوگل ادوردز در آن حوزه است. ارزش اطلاع از ميانگين CTR در صنعت مدنظر شما، از اين نظر است كه كمك مي‌كند تا بدانيد وضعيت آگهي شما چطور است؛ آيا نياز به بهبود دارد يا خير و…

البته بررسي‌هاي مختلف نشان مي‌دهد كه در حال حاضر ميانگين CTR براي تبليغات در گوگل ادوردز، حدود 2 درصد است. بر اين اساس هر آگهي با CTR بيش از 2 درصد مي‌تواند بالاتر از حد متوسط ناميده شود. به طور دقيق‌تر متوسط CTR در تبليغات گوگل 1.91% براي آگهي‌هاي جستجو و 0.35% براي تبليغات بنري در سايت‌هاي طرف قرارداد گوگل است. اما اين عدد فقط متوسط اين صنعت است. بنابراين به عنوان يك قاعده كلي و بنا بر تجربه، يك نرخ كليك خوب براي گوگل ادوردز بين 4 تا 5 درصد و در تبليغات بنري سايت‌هاي طرف قرارداد گوگل 0.5 تا 1 درصد است.

 

 

 

CTR در نوين ماركتينگ يك هدف است و از اين رو آماري بيش از 30% در بيشتر حساب‌هاي گوگل ادوردز ما به دست مي‌آيد. براي آگاهي بيشتر از اين آمار

 

 

جالب است بدانيد كه ميانگين CTR در گوگل ادوردز مي‌تواند بر عملكرد آگهي‌هاي آينده شما نيز تأثير بگذارد. زيرا گوگل از داده‌هاي تاريخي خود براي محاسبه ميزان پيش‌بيني شده CTR استفاده مي‌كند.

با اين حال، مهم است كه توجه داشته باشيم ميانگين CTR و همچنين ساير معيارهاي كليدي مي‌تواند به طور گسترده‌اي در صنايع مختلف متفاوت باشد. زيرا برخي از صنايع رقابتي‌تر از ساير صنايع‌اند. در نتيجه استفاده از تجربه متخصصان اين حوزه و ثبت تجارب كسب شده مي‌تواند در بهبود تجربه شما در مراتب بعدي ثبت آگهي موثر باشد.

CTR در گوگل ادوردز بهتر است بالاتر باشد يا پايين‌تر؟

اين مسئله جواب مطلقي ندارد. طبيعتا هرچه نرخ تبديل بازديد به كليك شما بيشتر باشد مشتريان بيشتري به سمت شما خواهند آمد. البته اين مسئله مي‌تواند هزينه‌هاي كلي تبليغات شما را نيز بالا ببرد؛ اما به دليل الگوريتم خاص گوگل ادوردز، هم‌زمان هزينه هر كليك روي آگهي شما را كاهش مي‌دهد.

طبيعتا CTR پايين باعث كاهش درآمد شما خواهد شد. همچنين كاهش CTR به معناي جذابيت كم آگهي شماست؛ و همين موضوع موجب كاهش امتياز كيفيت آگهي شما در تبليغات گوگل (Quality Score) خواهد شد. حتما بهتر از من مي‌دانيد كه گوگل تعرفه هر كليك را با توجه به قيمت پيشنهادي رقبا و همين‌طور امتياز كيفيت آگهي شما تعيين مي‌كند. در نتيجه همان‌طور كه گفتيم CTR پايين به معناي افزايش تعرفه پرداختي به ازاي هر كليك دريافتي خواهد بود.

آيا CTR بالا در گوگل ادوردز براي موفقيت كافي است؟

خير. واقعيت اين است كه CTR بالا تنها يكي از شاخص‌هاي مهم است. كمپين تبليغاتي شما در صورتي موفق خواهد شد كه ساير شاخص‌هاي كليدي عملكرد (KPI: Key Performance Indicator) شما نيز بالا باشد. در واقع بالا بودن CTR در گوگل ادوردز در كنار ساير شاخص‌هاي مثبت مي‌تواند به بهبود نتايج مالي دريافتي از آگهي، به شما كمك كند.

در اين ميان از اين موضوع غفلت نكنيد كه CTR بالا به هر قيمتي نيز خوب نيست. در واقع اگر CTR شما بيش از حد، از ميانگين بازار بالاتر است؛ يعني اشكالي وجود دارد! ممكن است متن آگهي شما گمراه‌كننده باشد؛ يا هدف‌گيري شما بيش از حد معمول وسيع باشد. حتي ممكن است مشكل از جاي ديگري باشد.

به عنوان مثال فرض كنيد آگهي شما جذاب و با كيفيت است و به همين دليل CTR بالايي را تجربه مي‌كنيد. اما صفحه لندينگ شما براي آگهي بهينه نشده است، دكمه CTA در جاي مناسبي قرار ندارد، قيمت پيشنهادي شما مناسب نيست، محصول شما كيفيت لازم را ندارد و… آيا در اين شرايط بالا بودن CTR در گوگل ادوردز به شما كمكي كرده است؟

پس همان‌طور كه پيش از اين گفتم شما بايد سعي كنيد در تمام شاخص‌هاي كليدي عملكرد از امتياز خوبي برخوردار باشيد؛ تا بتوانيد به موفقيت برسيد.

من در مقاله اي كه پيش از اين در نوين ماركتينگ نوشتم درباره بهينه سازي دكمه CTA صحبت كردم پيشنهاد مي كنم سري هم به اين مقاله بزنيد و درباره اين موضوع مهم آنجا مطالعه كنيد

CTA چيست؟ با تمام معجزه‌هايش آشنا شويد

چگونه CTR تبليغات گوگل خود را بالا ببريم؟

در نظر داشته باشيد كه زمان‌هايي وجود دارد كه شما فقط مي‌خواهيد نرخ كليك خود را به هر روشي افزايش دهيد. مثلا ممكن است علت آن كمك به افزايش نمرات كيفيت، افزايش ترافيك يا به دست آوردن ديدگاه نسبت به يك محصول جديد باشد.

واقعيت مهم ديگر اين است كه لزوما روش‌هاي زير در هر شرايطي باعث افزايش نرخ تبديل مخاطب به مشتري نمي‌شود. در نتيجه جهت استفاده از آنها بايد ويژگي‌هاي خاص كسب و كار خود را نيز در نظر بگيريد و بر اساس مقتضاي آن از اين روش بهره بجوييد.

با در نظر گرفتن اين پيش‌فرض كه ساير شاخص‌هاي كليدي عملكرد شما مناسب است و شما مي‌خواهيد CTR را با روش‌هاي معقولانه بالا ببريد؛ در ادامه به معرفي روش‌هايي براي بهبود CTR در گوگل ادوردز مي‌پردازيم كه به سرعت مي‌توانند با افزايش CTR در گوگل ادوردز ترافيك وبسايت شما را بالا ببرند.

هدفمند سازي كلمات كليدي را انجام دهيد

آگهي شما براي تعداد مشخصي كلمات كليدي خاص نمايش داده مي‌شود و كليك مي‌گيرد. در نتيجه انتخاب مرتبط‌ترين كلمات كليدي با آگهي، مي‌تواند براي بهبود CTR در گوگل ادوردز به شدت موثر باشد. پيدا كردن اين كلمات مي‌‌تواند با جستجوي كليدواژه‍‌هاي احتمالي در گوگل و بررسي موارد پيشنهادي خود گوگل و هيمن‌طور بررسي آگهي‌ها و وب‌سايت‌هاي رقبا انجام شود.

كلمات كليدي منفي را فراموش نكنيد

كشف كلمه‌هاي كليدي منفي مي‌تواند به بهبود CTR شما كمك كند. در نتيجه مي‌تواند موجب كاهش هزينه‌ها و بهبود نمرات كيفي آگهي شما شود. ما به زودي مقاله اي درباره متد هاي كشف كلمات كليدي منفي در نوين ماركتينگ منتشر خواهيم كرد.

كلمات كليدي منفي بخش مهمي از يك حساب كاربري سالم AdWords است. كلمات كليدي به گوگل توضيح مي‌دهد كه چه چيزي را مي‌خواهيد؛ اما كلمات كليدي منفي به گوگل مي‌گويد كه شما مطلقا با چه جستجوهايي نمي‌خواهيد آگهي‌تان نمايش داده شود.

ثبت كلمات كليدي منفي موجب مي‌شود كه آگهي شما هزينه‌هاي كمتري براي كليك‌هاي بي‌ارتباط و مضر بپردازد؛ و از طرفي موجب بالا رفتن CTR آگهي مي‌شود.

يك مثال ساده از كلمات كليدي منفي كليدواژه “تعمير كولر گازي” براي كسي است كه فروشنده اين محصول است!

از شبكه جستجوي گوگل خارج شويد

بسياري از كليك‌هايي كه شما در رابط كاربري AdWords مشاهده مي‌كنيد از وب‌سايت google.com نمي‌آيند. بلكه از شبكه وسيعي از وب‌سايت‌هاي شريك گوگل به نام شبكه جستجوي گوگل مي‌آيد (موتورهاي جستجويي كه از سيستم گوگل براي جستجوي وب استفاده مي‌كنند.).

بعضي از اين وب‌سايت‌ها مي‌توانند با كيفيت باشند. در حالي كه برخي از آنها اسپم كامل هستند. متاسفانه، گوگل اجازه نمي‌دهد كه وب‌سايت‌هاي شريك جستجوي خاصي را به فهرست سياه خود اضافه كنيد.

بنابراين شما فقط مي‌‌توانيد بين بودن در اين وب‌سايت‌ها و نبودن، يك حالت را انتخاب كنيد. در نتيجه كليد اين تصميم‌گيري در آن است كه تشخيص دهيد آيا شبكه شريك گوگل براي شما مناسب است يا نه.

البته حقيقت اين است كه به صورت پيش‌فرض بهتر است عطاي اين شبكه‌ها را به لقايش ببخشيد. هرچند در مواردي خاص با بررسي هر دو حالت ممكن است نتيجه ديگري حاصل كنيد.

از تايمر شمارش معكوس استفاده كنيد

تايمر شمارش معكوس يك روش موثر در ايجاد حس اضطرار در كاربران براي ترغيب آنها براي كليك بر روي آگهي شما است. جاناتان دين، موسس و مديرعامل  klientboost(يك آژانس تخصصي در زمينه تبليغات PPC)، به شدت انجام اين كار را توصيه مي‌كند. البته توضيح چگونگي تنظيمات شمارنده معكوس در گوگل ادوردز از حوصله اين مقاله خارج است.

به طور خلاصه در ابتدا شما بايد مطابق تصوير زير زماني را براي شروع و پايان شمارنده معكوس آگهي خود انتخاب كنيد.

CTR در گوگل ادوردز

آنچه در نهايت كاربران با آن روبرو مي‌شوند چيزي شبيه تصاوير زير است. در اين تصاوير مشاهده مي‌كنيد كه زمان يك آگهي به صورت معكوس كاهش مي‌يابد.

CTR در گوگل ادوردز

CTR در گوگل ادوردز

CTR در گوگل ادوردز

جاناتان دين معتقد است كه اضافه كردن يك تايمر شمارش معكوس آسان‌تر و بهينه‌تر از صرفه‌جويي در تعداد كاراكترهاي آگهي است. او در پستي كه در بلاگ خود نوشته است توضيح مي دهد كه تجربه استفاده از كانتر شمارش معكوس در آگهي Clarks America در جمعه سياه، با و بدون تايمر معكوس يك افزايش 32 درصدي در ميزان CTR را نشان مي‌دهد.

از نام‌هاي تجاري براي جلب توجه استفاده كنيد

بياييد نگاهي به جستجوي گوگل براي اصطلاح “اپل” بياندازيم.

CTR در گوگل ادوردز

از پنج تبليغي كه اينجا مشاهده مي‌كنيد، كدام يك بيشتر براي شما مهم است؟ براي من تبليغ شماره 3 و 4 اين خاصيت را دارند. اگر توجه كرده باشيد اين دو تبليغ با استفاده بيشتر از نماد iPad توانسته‌اند توجه بيشتري را به سمت خود جلب كنند.

جاناتان لانگ، بنيانگذار و مدير عامل شركت Market Domination Media، درباره اهميت استفاده از نمادها براي جلب توجه مخاطب به تبليغات چنين مي‌گويد:

نمادها واقعا به آگهي‌هاي تبليغاتي (اگر از آنها به درستي استفاده كنيم) در برابر تبليغات مشابه براي محصولات مشابه و يا خدمات مشابه، كمك مي‌كند. در يك درياي متن، نمادها مي‌توانند يك آگهي تبليغاتي را متمايز كنند و توجهات را به سمت خود جلب نمايند.

استفاده از كليدواژه اصلي در URL

اين پيشنهاد مي‌تواند باعث اعتماد بيشتر مخاطب به آگهي شما شود. قرار دادن كلمه كليدي اصلي در URL يك آگهي به خوانندگان يك سرنخ ديگر مي‌دهد كه آگهي شما در مقايسه با ساير آگهي‌ها ارتباط بيشتري به جستجوي آنها دارد. در نتيجه با اطمينان بيشتري روي آگهي شما كليك مي‌كنند.

يك مثال خوب از اين روش نمونه زير است كه در مقاله‌اي در وبلاگ Word stream نوشته شده شده است:

 

CTR در گوگل ادوردز

همان‌طور كه در تصوير بالا مي‌بينيد، يكي از آگهي‌ها از كلمات كليدي در URL استفاده كرده است. حدس بزنيد كدام يك از آنها كليك بيشتري دريافت كرده‌اند.

تحقيقات Word stream نشان مي‌دهد كه از 580 هزار آگهي كه آنها آن را تجزيه و تحليل كرده‌اند؛ 33 درصد آنها از كلمات كليدي در URL نمايش داده شده خود استفاده نمي‌كنند.

نويسنده اين مقاله مي‌گويد: “ما به طور پيوسته متوجه مي‌شويم كه تبليغات داراي كلمات كليدي در URL هاي نمايش داده شده، داراي CTR بسيار بالاتر از تبليغات بدون اين ويژگي هستند.”

از مخاطب بخواهيد كليك كند

من هميشه از اثر دكمه CTA شگفت زده شده ام. در تبليغ در گوگل نيز استفاده از اين روش مي‌تواند بسيار موثر باشد.

فراموش نكنيد كه يكي از قوي‌ترين نيروهاي موجود براي كليك گرفتن از كاربر، رضايت و نياز او نيست؛ بلكه توانايي در تحريك و تهييج او براي كليك كردن است. استفاده از جملاتي براي بيان اين درخواست و يا توصيف بخشي از آنچه كه مخاطب با كليك روي آگهي ما به دست مي‌آورد، در اين زمينه كمك كننده است.

اين يك روش فوق العاده ساده است كه مي‌تواند در عرض چند ثانيه انجام شده و منجر به كليك بيشتر شود.

در حقيقت جملات بالا بخشي از نوشته‌اي در مورد روانشناسي CTA بود كه توسط جرمي اسميت، يك مشاور حساب‌هاي گوگل ادوردز، تهيه شده است. او در ادامه اين جملات مي‌گويد كه ما مي‌توانيم روي كنجكاوي خوانندگان خود، با ارائه دلايل مختلف (مانند “دريافت اطلاعات بيشتر” يا “دانلود كتاب”)، روي ذهن آنها براي كليك كردن كار كنيم.

گوگل (فراموش نكنيد كه گوگلي‌ها به دلايل متعدد دوست دارند CTR تبليغات شما بالا باشد)، پيشنهاد مي‌كند كه در متن تبليغ خود از يك متن CTA استفاده كنيد؛ تا مشتريان دليل مشخصي براي كليك كردن خود داشته باشند. به طور دقيق‌تر آنها در بخش راهنماي گوگل ادوردز مي‌گويند:

آيا شما چيزي را براي فروش ارائه مي‌دهيد؟ پس به مردم بگوييد كه چگونه مي‌توانند آن را دريافت كنند. همين‌طور به مردم بگوييد چگونه با شما تماس بگيرند.

يك CTA خوب مي‌تواند تفاوت آگهي شما، بين كليك كردن يا ناديده گرفته شدن باشد. پس اطمينان حاصل كنيد كساني كه آگهي شما را مي‌بينند دچار آن حس كنجكاوي مي‌شوند؛ و روي آگهي شما كليك مي‌كنند.

عناوين مناسبتي را فراموش نكنيد

هميشه يك رويداد يا مناسبت جديد پيش روي شماست. شما مي‌توانيد رويدادهاي ملي و منطقه‌اي خود را ليست كنيد و آگهي‌هاي خود را با توجه به آنها مناسب‌سازي نماييد. اغلب مردم علاقه زيادي دارند كه به مناسبت‌هاي مختلف تخفيف‌هايي به دست آورند. عناويني مثل جشنواره بهاره، تخفيف به مناسبت شروع مدارس و… از اين دست است.

اين موارد مي تواند به شدت بر افزايش CTR در گوگل ادوردز تاثير بگذارد.

قيمت‌ها را از متن آگهي حذف كنيد

وجود قيمت در يك متن آگهي به كاربر مي‌گويد كه كليك كردن روي آن هزينه دارد. در نتيجه در اغلب موارد حذف قيمت از متن آگهي مي‌تواند به افزايش CTR در ادوردز گوگل كمك كند. همچنين حذف قيمت در شرايطي كه شما ارزان‌ترين آگهي موجود در صفحه نيستيد، بسيار موثر و مفيد است.

به جاي قرار دادن قيمت در آگهي، مي‌توانيد پيشنهاد خود را با ارائه ميزان تخفيف ارائه دهيد. مثلا به جاي اعلام هزينه 500 هزار توماني، از تخفيف 20 درصد يا 50 هزار توماني صحبت كنيد.

چيزي را به رايگان ارائه دهيد

چه كسي از كلمه رايگان بدش مي‌آيد؟ پس كافي است كه بخشي از محصول يا سرويس را به رايگان ارائه دهيد. يك كتابچه رايگان، هديه رايگان يا مشاوره رايگان مي‌تواند پيشنهاد خوبي براي افزايش CTR در گوگل ادوردز باشد.

هر چيزي را تست كنيد

اغلب مواردي كه در اين مطلب پيشنهاد كردم به خوبي كار مي‌كنند. اما هميشه هم اينطور نيست. راهكارهاي ما براي كسب و كارهاي مختلف مطلق نيستند. مثلا بارها تجربه كرده‌ام كه در بعضي از كسب و كارها كلمه رايگان باعث كاهش CTR شده است.

پس آخرين و البته مهمترين نكته اين است كه هرچيزي را خودتان تست كنيد. شما بايد بتوانيد تغييرات را رصد كرده و نتايج را با هم مقايسه كنيد. اينطور مي‌توانيد مطمئن شويد كه ترفندهاي شما براي افزايش CTR در گوگل ادوردز چقدر موثر است.

بهبود ROI مهم‌ترين نكته پس از بهبود CTR در گوگل ادروردز

در انتها فراموش نكنيم كه هدف از افزايش CTR در واقع افزايش فروش و سودآوري است. در نتيجه CTR شما بايد طوري رشد كند كه موجب افزايش ROI شود. ROI خلاصه عبارت Return on Investment به معناي نرخ بازگشت سرمايه است. حقيقت اين است كه فارغ از ميزان نرخ CTR در ادوردز گوگل، آنچه در اين موضوع و در كل فعاليت‌هاي بازاريابي اهميت دارد، اين است كه با ايجاد تغييرات مختلف، نرخ بازگشت سرمايه شما بهبود پيدا كند.

به طور كلي دستيابي به ROI بالا از تبليغات گوگل به موارد زير بستگي دارد:

  • كلمات كليدي هدفمند براي پيشنهاد
  • كليك‌هاي ارزان قيمت
  • ابزارها و متدولوژي براي يكپارچه‌سازي كلمات كليدي با متن تبليغاتي و صفحات فرود
  • يافتن مزاياي رقابتي واقعي براي محصول يا خدمت ارائه شده، نسبت به رقبا

اميدوارم اين مقاله براي شما مفيد بوده باشد. مباحث بازاريابي و تركيب آن با دنياي ديجيتال، معمولا شامل گستره وسيعي از نظرات و تجارب مي‌شود؛ من هم دوست دارم نظرات و تجارب شما را در اين زمينه بدانم.


برچسب: تبليغات در گوگل،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳۰ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۵۷:۳۲ توسط:mehdi موضوع:

استفاده از اينستاگرام براي كسب و كار: راهنماي كامل براي بازاريابان

از محبوبيت همگاني استوري‌هاي اينستاگرام در ميان كاربران تا افزايش ناگهاني فرصت‌هاي تبليغاتي در اين شبكه، همه و همه نشاني از موقعيت استفاده از اينستاگرام براي تبليغ كسب و كار شماست.

افزايش فالوور اينستاگرام

چگونه مي‌توانيد كسب و كار خود را به بهترين شكل در اينستاگرام معرفي كنيد؟ و استفاده از اينستاگرام را به اوج برسانيد. اين مقاله تقريباً همه چيز را، از آغاز كار و طراحي راهبرد توليد محتوا تا ساخت نام تجاري و مشهور كردن آن در اينستاگرام را پوشش مي‌دهد.

فهرست محتوا

  • چگونه حساب كاربري تجاري در اينستاگرام بسازيم
  • تعيين اهداف كسب و كار براي استفاده در اينستاگرام
  • طراحي راهبرد توليد محتوا
  • ساخت نام تجاري اينستاگرامي براي كسب و كار
  • خلاقيت در توليد محتواي اينستاگرامي
  • افزايش كارايي حساب كاربري با استفاده از تبليغات اينستاگرام

چگونه حساب كاربري تجاري در اينستاگرام بسازيم

اگر همين حالا يك حساب كاربري معمولي داريد، راه اندازي حساب كاربري تجاري براي شما بسيار آسان است. با اين كار شما مي توانيد به استفاده از اينستاگرام براي تجارت خود اقدام كنيد.

  1. نرم افزار اينستاگرام را دانلود كنيد (براي سيستم عامل آي‌او‌اس از اپ استور، براي اندرويد از فروشگاه گوگل پلي و براي دستگاه‌هاي ويندوزي از فروشگاه ويندوز).
  2. گزينه Sign Up را انتخاب كنيد، سپس نشاني ايميل خود را وارد كرده و دكمه‌ي Next را انتخاب كنيد (همچنين اگر در فيسبوك عضو هستيد، مي‌توانيد از طريق بخش Log in with Facebook وارد شويد).
  3. پس از ورود به نرم افزار، بخش تنظيمات (Setting) را پيدا كنيد. به پايين‌ترين قسمت اين بخش وارد شويد و گزينه‌ي Switch to Business Account را انتخاب كنيد.
  4. زماني كه حساب كاربري تجاري شما فعال شد، مي‌توانيد اطلاعات مهمي نظير ساعت كاري، نشاني و شماره تلفن خود را وارد كنيد.

در ادامه چند ترفند ساده براي بهينه سازي نمايه (پروفايل) تجاري براي استفاده از اينستاگرام آورده شده است.

استفاده از اينستاگرام

نام كاربري و بيوگرافي شما

براي شناسايي راحت‌تر، بهتر است كه نام كاربري شما در اينستاگرام دقيقا با نام كاربري شما در ساير شبكه‌هاي اجتماعي يكسان باشد.

اطلاعات ديگري كه در نمايه‌ي عمومي شما نمايش داده مي‌شود، نشاني وبسايت شما (يك آدرس اينترنتي كه مي‌توانيد از آن براي تبليغ يك كارزار يا معرفي بخش جديدي از محتواي منتشر شده استفاده كنيد) و يك بيوگرافي كوتاه است.

از بخش بيوگرافي براي بيان موضوع كسب و كار و كاري كه كاربران مي‌توانند از اينستاگرام شما استفاده كنند بهره ببريد. همچنين مي‌توانيد در اين بخش هشتگ‌هاي اختصاصي خود را به كاربران معرفي كنيدتا از آنها براي استفاده از اينستاگرام استفاده كنند. براي آشنايي با انواع برندينگ هاي موفق در اينستاگرام مقاله : ۱۱ برنديگ موفق در بيو اينستاگرام را بخوانيد.

در ادامه دستورالعمل‌هايي براي ويرايش بخش بيوگرافي براي استفاده از اينستاگرام آورده شده است.

تصوير پروفايل شما

اگر تصوير پروفايل اينستاگرام شما، نشان تجاري (لوگو) كسب و كارتان باشد، بهتر است. استفاده از نشان تجاري براي تصوير پروفايل امكان دسترسي به شما در جستجو را افزايش مي‌دهد، همچنين كساني كه در فيسبوك و توييتر دنبال كننده‌ي شما هستند هم به راحتي مي‌توانند با جستجويي ساده در اينستاگرام، نام تجاري شما را تشخيص دهند.

تصوير پروفايل شما به صورت خودكار توسط نرم افزار به شكل دايره بريده مي‌شود، بنابراين مطمئن شويد كه پس از برش عكس، مشكلي براي نشان تجاري شما پيش نمي‌آيد. از آنجا كه تصوير پروفايل در نرم افزار موبايل فقط 110 پيكسل قطر دارد، از تصويري بزرگ استفاده كنيد كه هنگام نمايش تصوير در اينترنت كيفيت آن پايين نباشد.

دنبال كردن كاربران

آخرين كاري كه براي معرفي حساب كاربري خود بايد انجام دهيد، دنبال كردن گروهي از كاربران اينستاگرام است. افراد تأثيرگذار زمينه‌ي كاري خود، مشتريان و ساير كساني كه به نحوي با كسب و كار شما مرتبط هستند را در اينستاگرام بيابيد و دنبال كنيد.

تنوع جمعيتي در اينستاگرم بسيار زياد است، پس از درستي انتخاب افراد هدف مطمئن شويد. هشتگ‌هاي زمينه كاري خود را جستجو كنيد و با نظردهي زير عكس‌هاي منتشر شده‌ي آن‌ها و دنبال كردن افراد تأثيرگذار در كار مربوط به خود حضور خود را اعلام كنيد. مطمئنم كه از توان اين روش براي افزايش دنبال كنندگان خود در اينستاگرام متعجب خواهيد شد.

اگر دوست داريد بدانيد چگونه اولين گروه 1000 نفري فالوور ها در اينستاگرام را به دست بياوريد حتما مقاله : اولين ۱۰۰۰ فالوور اينستاگرام خود را چگونه جذب كنيم؟ را در بلاگ نوين ماركتينگ بخوانيد.

حساب كاربري خود را تبليغ كنيد

آدرس حساب كاربري خود را به وبسايت و حساب‌هاي كاربريتان در ساير شبكه‌هاي اجتماعي اضافه كنيد و از آن براي تبليغ متقابل استفاده كنيد. همچنين مي‌توانيد با انتشار پيامي در حساب‌هاي كاربري ساير شبكه‌هاي اجتماعي، از كاربراني كه شما را دنبال مي‌كنند بخواهيد كه شما را اينستاگرام هم دنبال كنند.

زمان حضورتان در اينستاگرام را در كنار حضورتان در ساير شبكههاي اجتماعي مديريت كنيد

براي استفاده از اينستاگرام عملا بايد براي آن وقت بگذاريد و همين كار را سخت مي كند بهتر است استفاده از اينستاگرام خود را به چند متخصص بسپاريد تا بهترين نتايج ممكن را براي اينستاگرام تجاري شما به بار بياورد. حتما با دپارتمان شبكه هاي اجتماعي نوين ماركتينگ تماس بگيريد.

تعيين اهداف كسب و كار براي استفاده در اينستاگرام

تمامي تلاش‌ها و كارهايي كه براي استفاده در اينستاگرام انجام مي‌دهيد بايد به راهبردهاي هدف شما ختم شوند. چيزي كه اميدواريد با استفاده از اينستاگرام به دست آوريد چيست؟ اهداف خود را بر اساس نوع كسب و كار و اهداف تجاري خود تعيين كنيد. براي مثال:

  • افزايش فروش محصول
  • جذب ترافيك براي سايت
  • افزايش محبوبيت نام تجاري
  • افزايش رضايت مشتريان
  • جذب مشتري
  • ايجاد و تثبيت ارتباط با افراد مؤثر در زمينه‌ي كار شما

مهم نيست كه به دنبال دستيابي به چه چيزي هستيد و هدفتان براي استفاده از اينستاگرام چيست، مهم اين است كه اهداف خود را به شكلي دقيق، قابل بررسي، در دسترس،  مرتبط و زمان بندي شده تعيين كنيد.

استفاده از اينستاگرام

طراحي راهبرد توليد محتوا براي استفاده از  اينستاگرام

گشت و گذار در اينستاگرام و لايك كردن چند عكس و انتشار يك عكس از صورت سگ خانگي شما براي چهارمين بار در يك هفته، براي حساب كاربري افراد معمولي بد نيست اما براي حساب كاربري تجاري موضوع به شكل ديگري است.

اگر به دنبال ساختن يك كسب و كار و افزايش شهرت آن در اينستاگرام هستيد، بايد برنامه‌اي ويژه براي بازاريابي و استفاده از اينستاگرام داشته باشيد و نتايجي واقعي را براي كسب و كار خود ببينيد. راهبرد تجاري شما بايد چهار موضوع اساسي را پوشش دهد.

  1. چه زماني و هر چند وقت يكبار محتوا منتشر كنيد

شما بايد جدول زمان بندي مشخصي براي ارسال مطالب در اينستاگرام داشته باشيد، اما سعي كنيد كه در ارسال مطالب افراط نكنيد. بهترين راهكار، آزمايش پست‌ها در ساعت‌ها و بازه‌هاي زماني مختلف و بررسي نتايج حاصل از ارسال آن‌ها است. زماني كه بهترين برنامه‌ي زماني براي ارسال مطالب را پيدا كرديد، مي‌توانيد با ساخت يك تقويم محتوايي، زمان بندي مناسبي براي ارسال مطالب داشته و بدانيد كه چه زماني، چه پستي را بايد ارسال كنيد. اينستاگرام يك رسانه است و استفاده از اينستاگرام تابع قواعد مديريت رسانه است.

  1. پوستهي محتوا

استفاده از پوسته‌هاي مختلف براي مطالب، باعث جذاب ماندن محتواي توليدي شما براي دنبال كنندگان شده و به شما در دستيابي به اهداف مختلف كمك مي‌كند. براي مثال، يك دبيرستان براي افزايش شهرت و نيز جذب دانش آموزان جديد بايد از مباحث بررسي شده در كلاس‌ها، خاطرات فارغ التحصيلان و امكانات مدرسه به عنوان پوسته‌هاي اصلي محتواي توليدي استفاده كند.

  1. راهبرد انتشار مطالب

آيا از ايموجي‌ها در نوشتارهاي خود استفاده مي‌كنيد؟ آيا از اصول دستور زبان در نوشتارهاي معرفي نام تجاري خود استفاده مي‌كنيد؟ چه نوعي از تصاوير را منتشر مي‌كنيد؟ آيا ويژگي بصري خاصي در همه‌ي تصاوير منتشر شده‌ي شما وجود دارد؟ سبك انتشار مطالب شما بايد تمامي ويژگي‌هايي كه نام تجاري شما را تعريف و تثبيت مي‌كند را در خود داشته باشد. در بخش بعدي اين مقاله، به تشريح جزئيات اين مورد خواهيم پرداخت.

  1. راهبرد تعاملي

اين راهبرد بايد زمان و نحوه‌ي تعامل تجاري شما با ساير حساب‌هاي كاربري در اينستاگرام، از لينك كردن و نظر دادن روي تصاوير ساير كاربران تا مديريت نظرات ارسال شده براي حساب كاربري خودتان، را پوشش دهد. نكته مهم: هرگز از شيوه‌هاي خودكار براي تعاملات استفاده نكنيد. ما اين روش را آزمايش كرديم و جواب مناسبي از آن نگرفتيم.

ساخت نام تجاري براي  استفاده از اينستاگرام

اينستاگرام محلي براي توليد محتواي بصري است، پس تعريفي جذاب و قابل تشخيص از نام تجاري خود بسازيد. در ادامه چند روش ساده‌ي براي انجام اين كار آورده شده است.

ثبات بصري داشته باشيد

بر اساس گزارشي كه WebDam درباره‌ي محتواي بصري شبكه‌هاي اجتماعي منتشر كرده است، 60 درصد از نام‌هاي تجاري برتر در اينستاگرام از فيلترهاي مشابهي براي همه‌ي پست‌هايشان استفاده مي‌كنند. با استفاده‌ي مداوم از فيلتري مشابه براي همه‌ي مطالب، قادر خواهيد بود كه سبك توليد محتواي خاصي را براي خود تثبيت كرده و براي دنبال كنندگان قابل تشخيص شويد. از آنجا كه هدف اصلي شما اين است كه كاربران اينستاگرام به محض مشاهده‌ي مطالب شما، روي آن توقف كرده و تصوير منتشر شده‌ي شما را مشاهده كنند (و از طريق نظر يا لينك دهي با مطلب شما تعامل داشته باشند)، هرچه مطالب شما سريع‌تر قابل تشخيص باشد، بهتر است.

استفاده از اينستاگرام

حساب كاربري شركت 33 Acres Brewing را مشاهده كنيد، آن‌ها براي همه‌ي تصاوير از قابي سفيد استفاده كرده و متوني با رنگ روشن را به كار مي‌گيرند. با نگاهي گذرا به صفحه‌ي اينستاگرام آن‌ها، كم كم سبك نوشتاري آن‌ها براي شما واضح و قابل تشخيص مي‌شود، به اين ترتيب اگر در هنگام جستجو در اينستاگرام، تصويري با اين مشخصات را ببينيد متوجه مي‌شويد كه مربوط به حساب كاربري اين شركت است.

نرم افزارهاي ويرايش عكس تلفن همراه نظير VSCOcam و Enhance فيلترهاي اضافي و امكانات ويرايشي بيشتري براي كمك به ايجاد سبك توليد محتوايي خاص را فراهم مي‌كنند. تصاويري كه در ساير نرم افزارها ويرايش يا فيلتر گذاري شده‌اند به راحتي در اينستاگرام استفاده مي شود.

موضوع اصلي را انتخاب كنيد

از نقطه نظر بصري، شما نيازمنديد درباره‌ محتوايي كه مطالب خود را بر آن متمركز كرده‌ايد تصميم گيري كنيد. در برخي از موارد، انتخاب موضوع خيلي واضح است: شركت توليد كننده‌ي لباس، تصاوير لباس‌هاي توليدي خود را منتشر مي‌كند يا يك رستوران تصاوير غذاهايش را براي استفاده از اينستاگرام نشر مي دهد.

اگر شما يك شركت فعال در زمينه‌ي سبك زندگي هستيد، مجبور نيستيد كه محتواي مربوط به اين موضوعات را منتشر كنيد. مثلاً  نوين ماركتينگ شركتي براي ارائه‌ي راهكارهاي مديريت شبكه‌هاي اجتماعي است اما در صفحه‌ي اينستاگرام رسمي خود بيشتر به مقالات مرتبط با ديجيتال ماركتينگ مي پردازد.

براي نام تجاري خود هشتگ سازي كنيد

در نهايت، يك راهكار ساده نيز وجود دارد كه نيازي به تغيير بصري در محتوا و يا سبك توليد محتواي خاصي ندارد. راهكاري محبوب و ساده به نام توليد هشتگ نام تجاري. اين مورد به اين معني نيست كه نام تجاري خود را به هشتگ تبديل كنيد، بلكه موضوع اين است كه هشتگي بسازيد كه معرف نام تجاري شما باشد و دنبال كنندگان را به اشتراك تصاوير داراي آن هشتگ تشويق كند.

هوت‌سوت هشتگي با عنوان «#hootsuitlife» دارد. مديران شركت از كاربران خواسته‌اند كه تصاوير محيط كار خود را با همين هشتگ منتشر كنند، درخواستي كه منجر به توليد هزاران مطلب با اين هشتگ شده است.

شركت Poler Stuff نه يكي، بلكه 4 هشتگ اختصاصي (#campvibes، #adventuremobile، #bagitandtagit و #beneaththebrim) دارد. هشتگ #adventuremobile ارتباطي با هيچيك از محصولات اين شركت ندارد اما درباره‌ي كاركنان شركت و زندگي بيروني آن‌هاست. اين هشتگ تا به حال صدها هزار مطلب اينستاگرامي را به خود جذب كرده است.

استفاده از اينستاگرام

با مخاطبان رو راست باشيد

كسب و كار شما در اينستاگرام با تقليد و تكرار سبك كاري ساير شركت‌ها موفق نخواهد شد. روش‌هايي كه براي استارباكس و ردبول جواب داده است حتماً براي يك مؤسسه‌ي مالي يا يك سازمان خيريه جواب نخواهد داد. به مخاطبان خود گوش دهيد و بر اساس علايق و نظرات آن‌ها فعاليت كنيد. به روش‌هايي كه براي شما در ساير شبكه‌هاي اجتماعي جواب داده، محتوايي كه مخاطبان شما در اينستاگرام به اشتراك گذاشته‌اند و روش‌هاي تعامل آن‌ها با رقبا و شركت‌هاي مشابه خود توجه كنيد.

خلاقيت در توليد محتواي اينستاگرامي

عكس بگيريد، فيلتر گذاري كنيد، آن را ارسال كنيد! همين؟ شايد اين روش براي زماني كه اينستاگرام هنوز مشهور نشده بود جواب مي‌داد اما حالا اين پلتفرم گسترش يافته و تعداد زيادي فرصت تجاري را براي انواع تعاملات و جلب توجه مخاطبان فراهم كرده است. در ادامه چند راهكار افزايش خلاقيت در توليد محتواي اينستاگرامي آورده شده است.

متن زير تصوير (كپشن) را فراموش نكنيد

شايد اساس اينستاگرام نوشتن توضيح زير محتواي بصري باشد، پس نوشتن زير هر عكس را فراموش نكنيد. اين متون فرصتي استثنايي براي بيان داستاني درباره‌ي كسب و كار شما هستند. نوشتارها در اينستاگرم به شما اجازه مي‌دهند كه تصوير را بسط دهيد، به آن بال و پر دهيد و حتي دنبال كنندگان خود را بخندانيد (خصوصاً اگر در استفاده از ايموجي‌ها متبحر باشيد). همچنين مي‌توانيد با نوشتارها تصاوير را به كسب و كار خود مرتبط كنيد. براي اشنايي بيشتر با اين موضوع مي‌توانيد مقاله‌ي 12 نكته براي نوشتن بهترين كپشن اينستاگرام را بخوانيد.

از آلبومهاي عكس و ويدئو استفاده كنيد

شما مي‌توانيد حداكثر 10 عكس يا ويدئو را به هر پست اينستاگرامي اضافه كنيد، كاري كه به كاربران امكان ورق زدن و مشاهده‌ي همه‌ي آن‌ها در كنار هم را مي‌دهد. آلبوم‌ها به كسب و كار شما اين امكان را مي‌دهند كه با ادغام تصاوير و ويدئوها داستان كسب و كار خود را روايت كرده و اطلاعات مربوطه را به شكلي جذاب منتشر كنيد. در اين باره نيز مي‌توانيد مقاله‌ي 5 راهكار استفاده از آلبوم‌ها براي توليد محتواي تعامل گرا در اينستاگرام را بخوانيد.

با استوريهاي اينستاگرام خطر كنيد

استوري‌هاي اينستاگرام با سرعت عجيبي محبوب شده‌اند و به رقم 250 ميليون استوري در روز رسيده‌اند، در نتيجه هيچ محدوديتي براي استفاده از آن‌ها براي كسب و كار شما وجود ندارد. محتواي قابل حذف و پخش زنده دو امكان عالي استوري‌هاي اينستاگرام هستند كه ابزاري مناسب اما خطر پذير براي توليد محتوا و جذب مخاطب را در دسترس قرار مي‌دهند. براي آشنايي بيشتر با اين روش، مقاله‌ي چگونگي استفاده‌ي تجاري از استوري‌هاي اينستاگرام را مطالعه كنيد.

با افراد تأثيرگذار همكاري كنيد

افراد تأثيرگذاري كه به زمينه‌ي كاري شما مرتبط هستند را در اينستاگرام شناسايي كرده و با آن‌ها ارتباط برقرار كنيد. به آن‌ها اجازه‌ي ارسال مطلب در حساب كاربري خود را بدهيد و يا با پرداخت هزينه در حساب كاربري آن‌ها مطلب ارسال كنيد. اين كار به شما امكان معرفي كسب و كارتان به گروه جديدي از مخاطبان را مي‌دهد. از آنجا كه افراد تأثيرگذار هزينه‌هاي كمي براي همكاري طلب نمي‌كنند، كسب و كار‌هاي كوچك و متوسط مي‌توانند با افراد تأثيرگذار محلي (با دنبال كننده‌ي كمتر) براي تبليغ كسب و كار خود همكاري كنند. براي آشنايي بيشتر با اين راهبرد هم مي‌توانيد مقاله‌ي بازاريابي افراد تأثيرگذار در شبكه‌هاي اجتماعي را مطالعه كنيد.

افزايش كارايي حساب كاربري با استفاده از تبليغات اينستاگرام

تبليغات در شبكه‌هاي اجتماعي ثابت كرده است كه روشي تأثيرگذار براي توسعه‌ي كسب و كار‌هاي جديد است. اينستاگرام نيز از اين قاعده مستثني نيست. فرقي نمي‌كند كه هدف شما افزايش شهرت نام تجاري، افزايش بازديد سايت و يا افزايش تعداد دانلودهاي نرم افزار تلفن همراه است، تبليغات اينستاگرام مي‌تواند به شما در جذب مخاطبان كمك قابل توجهي كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين مورد نيز مي‌توانيد مقاله ي راهنماي تبليغات در اينستاگرام را بخوانيد.

با استفاده از ابزارهاي سايت ما مي‌توانيد در زمان مديريت اينستاگرام خود صرفه جويي كنيد. با استفاده از يك ميزكار خاص مي‌توانيد تصاوير را با زمان بندي مناسب در اينستاگرام منتشر كرده، با مخاطبان تعامل كنيد، كارايي خود را اندازه گيري كنيد و تمامي حساب‌هاي كاربري در شبكه‌هاي اجتماعي خود را مديريت كنيد. با ما در ارتباط باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۹ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۵:۰۲:۳۶ توسط:mehdi موضوع:

چگونه كار بر روي صفحات موبايلي پرشتاب ( گوگل AMP ) را شروع كنيم

گوگل AMP

صفحه وبسايت شما سه راه دارد تا در موبايل‌ها به خوبي نشان داده شود نخست ساختن يك اپليكيشن در دو نسخه اندرويد و ios و دوم ريسپانسيو كردن قالب فعلي تا در نمايش موبايل و دسكتاپ به دو صورت نمايش داده شود اما جديدترين راه را گوگل در اختيار شما قرار داده است و آن هم ساخت يك صفحه گوگل amp است.

اين كه كدام يك بهتر است موضوعي است كه شما آن را مشخص مي‌كنيد اما اگر سرچ هاي گوگل را مي‌خواهيد گوگل amp ها يكي از بهترين انتخاب‌ها هستند.

پل شاپيرو Paul Shapiro در مقاله خود كه در سايت سرچ انجين لند منتشر كرده به خوبي به چند و چون فني ساخت يك صفحه  گوگل amp  پرداخته است. با نوين ماركتينگ همراه باشيد تا نسخه بسيار كاملي از اين مقاله را به فارسي مطالعه كنيد.

تمام اطلاعات اين مقاله و نكاتي بسيار فراتر مي تواند در تماس شما با تيم طراحي سايت نوين ماركتينگ در اختيار شما قرار بگيرد

امروزه پروژه Google Accelerated Mobile Pages ) AMP) آغاز به كار كرده است. آيا براي آن آماده هستيد؟ در اين مقاله امروز، من براي شما نمايي كلي از اين كار ارائه مي‌دهم و به شما نشان مي دهم كه چگونه كار با آن را شروع كنيد.

گوگل amp چيست؟

در اكتبر 2015 ، گوگل اعلام كرد صفحات موبايلي پرشتاب (AMP) يا گوگل amp، يك چارچوب با قابليت دسترسي بالا براي ايجاد صفحات وب موبايل براي بارگيري سريع است. اين تئوري از روي ايده اصلي باز طراحي شده، كه ناشران، و به عبارت بهتر وبمستران را قادر مي‌سازد به راحتي و با سرعت نتيجه و تجربه كاربر را براي بازديدكنندگان سايت خود از طريق تلفن همراه بهبود ببخشند، بي قرباني كردن درآمد تبليغاتي كه ممكن است به آنها متكي باشند.

با وجودي كه توسعه دهندگان با تجربه، اغلب با بهينه سازي عملكرد خود به صورت فشرده مي‌توانند نتايج مشابهي را به دست آورند، اما اكثر وبمستران به علت محدوديت منابع، اين مسئله را ناديده مي‌گيرند.گوگل AMP اجازه مي‌دهد تا اين بهينه سازي‌ها بدون تغيير حالت اوليه وب موبايل به راحتي به دست آيد.

همچنين اين تكنولوژي مزاياي مهمي را در بر خواهد داشت. استفاده از گوگل amp در آينده از سوي گوگل و ساير شركت‌هاي برجسته وب و فن آوري مورد تشويق فراواني قرار مي‌گيرند.

 AMP چگونه كار مي كند؟

اساسا يك چارچوب كلي براي ايجاد صفحات وب موبايل وجود دارد، كه سه بخش اساسي دارد:

  1. AMP HTML: يك زير مجموعه از HTML است، اين زبان نشانه گذاري داراي تعدادي از تگ‌هاي سفارشي و خواص متعدد است و در كنار آن محدوديت‌هاي بسياري نيز دارد. اما اگر شما با HTML معمولي آشنا هستيد، نبايد تطبيق صفحات موجود با HTML AMP برايتان دشوار باشد. براي جزئيات بيشتر در مورد تفاوت AMP HTML با HTML اصلي، لينك AMP Project’s list of required markup را بررسي كنيد.
  2. AMP JS: يك چارچوب كلي از جاوا اسكريپت براي صفحات تلفن همراه است. AMP JS در بيشتر موارد، مديريت منابع و بارگيري غيرمستقيم بارگيري با زمان‌هاي مختلف را مديريت مي‌كند. لازم به ذكر است كه استفاده از جاوا اسكريپت به عنوان عضو سوم همراه با AMP مجاز نيست.
  3. AMP CDN: يك شبكه ارائه محتواي اختياري است، كه براي نمايش صفحات AMP به صورت اختياري به كار گرفته مي‌شود، تا اين صفحات را كش (cache) كند و به طور خودكار برخي از موارد بهينه سازي عملكرد را بر روي آنها انجام دهند.

چگونه سايت خود را گوگلAMP كنيم؟

براي شروع، شما بايد حداقل دو نسخه از هر صفحه سايت خود ايجاد كنيد: نسخه اصلي صفحه شما كه معمولا كاربران آن را با كامپيوتر مشاهده مي كنند، و نسخه دوم همان نسخه گوگل AMP است.

از آنجايي كه گوگل AMP استفاده از چيزهايي مانند عناصر فرم و جاوا اسكريپت را به صورت شخص ثالث اجازه نمي‌دهد، در اين حالت احتمالا قادر نخواهيد بود كه فرم اصلي سايت، بخش نظرات و برخي از عناصر ديگر كه ممكن است براي داشتن يك صفحه در يك پياده سازي استاندارد مورد استفاده قرار مي‌گيرد، را به كار ببريد. اگر چه در حال حاضر با استفاده از فريم‌هايي هك شده (a hack using iframes)، راه حلي براي اين موضوع فراهم شده است.

همچنين احتمال دارد كه شما مجددا قالب سايت خود را بازنويسي كنيد تا محدوديت‌ها را برطرف نماييد. مثلا، تمام CSS هاي AMP بايد داخلي (in-line) و كمتر از 50 كيلوبايت باشند. با توجه به حجم فونت‌هاي سفارشي بارگذاري شده، بايستي فونت‌ها با استفاده از يك افزونه ويژه amp-font نوشته شوند تا بتوانند بهتر بارگذاري شوند.

موارد چند رسانه‌اي را به طور خاص در گوگل AMP استفاده كنيد. براي مثال، براي به كار گيري تصاوير نياز به استفاده از تگ amp-img داريد تا اين تگ‌ها سفارشي شوند و بايد شامل عرض و ارتفاع صريح باشند.

 هنگام تبديل يك وب سايت به قالب گوگل AMP، تا جايي كه ميتوانيد از ويژگيهاي عرض و ارتفاع استفاده نكنيد، اين مسئله ميتواند يك مشكل بزرگ باشد.

علاوه بر اين، اگر تصاوير شما GIF هاي متحرك است، شما بايد از مولفه‌هاي جداگانه AMP-anim جداگانه استفاده كنيد.

مانند تصاوير، يك تگ سفارشي براي جاسازي ويديوها وجود دارد كه بايد به صورت HTML5 از آن استفاده كنيد، نام اين تگ سفارشي amp-video است، با اين حال براي تعبيه كردن ويديوهاي يوتيوب، كه اكثريت ويديوهاي موجود در وب در آن قرار دارد، يك كامپوننت توسعه يافته جداگانه، به نام amp-youtube وجود دارد.

همچنين براي پشتيباني از مواردي مانند نمايش اسلايد در گوگل AMP مي‌توان از تگ‌هاي amp-carousel و براي تصوير lightboxes از amp-image-lightbox استفاده كنيد. براي رسانه‌هاي اجتماعي مانند توييتر، اينستاگرام، فيس‌بوك، پينترس و … از كامپوننت‌هاي توسعه يافته گوگل  AMPتوسط خودشان بايد استفاده كنيد.

استفاده از اين تگ ها و اجزاي يا كامپوننت‌هاي توسعه يافته دشوار نيست. آنها فقط نياز به برنامه ريزي و به كار گيري در طراحي سايت شما دارند.

براي اينكه گوگل و ديگر فناوري‌هاي پشتيبان از پروژه گوگل AMP ، نسخه AMP صفحه شما را شناسايي كنند، شما بايد نسخه اصلي صفحه را تغيير دهيد. صفحه اصلي شما بايد تگ‌هاي زير را داشته باشد، اساسا يك تگ استاندارد براي صفحات AMP :

صفحه Discovery AMP همچنين اشاره مي‌كند كه برخي از پلتفرم‌هايي كه از گوگل AMP پشتيباني مي‌كنند، براي مشخص كردن نوع محتواي صفحه متا داده Schema.org دارند. (در حال حاضر “مقاله”، “دستور غذا”، “بررسي” و “ويدئو” به عنوان نمونه‌اي از اين صفحه‌ها در GitHub ليست شده‌اند.)

علاوه بر اين، اين مسئله نشان مي‌دهد كه متا داده Schema.org  الزامي است كه محتوا را در نسخه نمايشي دمو در Google Search news carousel مورد تست قرار دهيد. بنابراين اگر شما در تلاش براي به دست آوردن آينده پرسودي از گوگل با اجراي گوگل AMP هستيد، مطمئن شويد كه طرح شما درست است!

چگونه مي توانم با تبليغات در گوگل AMP كسب درآمد كنم؟

افزايش ناگهاني مسدود كننده‌هاي تبليغاتي، كسب درآمد از وب سايت را براي وب مسترها دشوار كرده است. براي برخي از كاربران، بهبود زمان بارگذاري وب سايت انگيزه‌اي براي بلوك كننده‌هاي تبليغاتي است، تبليغاتي كه مي‌تواند در بهبود سرعت مرور صفحه كمك كند به عدم مسدود شدن شما كمك مي‌نمايد. گوگل AMP پاسخي به اين موضوع در نظر گرفته است و بيان مي‌كند كه:

يكي از هدف‌هاي پروژه صفحات موبايلي پرشتاب اين است كه كاربر محور باشد، اگر در درك اين مهم موفق باشيد كسب درآمد از طريق تبليغات در حالت وب تلفن همراه براي شما تضمين مي‌شود. اين چهارچوب، با هدف پشتيباني از طيف گسترده‌اي از فرمت‌هاي تبليغاتي در صفحات موبايلي پرشتاب است.

در نتيجه، تعدادي از محبوب‌ترين شبكه‌هاي تبليغاتي كه در حال حاضر با استفاده از كامپوننت توسعه يافته amp-ad  كار مي‌كنند و احتمالا نسخه‌هايي با سازگاري بيشتر آن‌ها در راه است مي توان از اين موارد نام برد:

  • Amazon A9 (آمازون A9)
  • AdReactor (راكتور آگهي)
  • Google AdSense (گوگل ادسنس)
  • AOL AdTech (اي او ال ادتچ)
  • Google Doubleclick (گوگل دابل كليك)
  • Flite (فليت)
  • Taboola (تابولا)
  • Adform (اد فرم)
  • DotAndAds (دات اند ادز)
  • plista (پليستا)
  • Smart AdServer (ادسرور هوشمند)
  • Yieldmo (يلدمو)

اگر مي‌خواهيد ببينيد به چه صورت است، نمونه‌هاي هر شبكه تبليغاتي در فايلهاي .md در صفحه GitHub AMP  قابل مشاهده است (within the .md files on AMP’s GitHub page).

اگر كسب و كار شما پيچيده‌تر از اين حرف‌ها است – با استفاده از اشتراك paywalls– يا اطلاعات لازم براي اجراي آن در AMP وجود دارد، يا با استفاده از افزونه “AMP Access” مي‌توانيد اطلاعات بيشتري كسب كنيد. (documentation available for implementing it within AMP)

گوگل AMP

 

آيا AMP  را مي‌توان آناليز كرد؟

بله در واقع، آناليز در AMP بسيار هوشمند است. براي جلوگيري از رديابي و تجزيه و تحليل چندگانه در رابطه با كند شدن سايت، آنها سياست “اندازه گيري يك بار، گزارش بسيار” را اجرا مي‌كنند. دو راه براي فعال كردن عملكرد تجزيه و تحليل AMP براي وب سايت شما وجود دارد:

  • عنصر Amp-Pixel: اين عنصر يك تگ ساده است كه مي تواند براي شمارش صفحات نمايش به عنوان يك پيكسل رديابي معمولي، با استفاده از يك درخواست GET استفاده شود. تعدادي متغير وجود دارد كه مي توانيد از طريق آنها عبور كنيد، مانند: DOCUMENT_REFERRER و Title.
  • كامپوننت توسعه يافته Amp-Analytics: اين كامپوننت كمي پيشرفته تر از Amp-Pixel است. شما مي‌توانيد براي پياده‌سازي تحليلي در سايت خود از آن استفاده كنيد، زيرا اين كامپوننت سطح بالايي از امكان تنظيمات براي تعاملات و تجزيه و تحليل را فراهم مي‌كند.

اگر تلاش نكنيد كه Google Analytics  روي سايت شما كار كند، amp-analytics  از دست مي‌رود. شما بايد كتابخانه ضروري جاوا اسكريپت را در اضافه كنيد و سپس آن را از طريق JSON در بخش صفحه خود پيكربندي كنيد.

اگر به Google Analytics در AMP علاقمند هستيد، بخش AMP Analytics section on their developer page را بررسي كنيد.  در اينجا چند مثال از پياده سازي آن وجود دارد.

AMP  در گوگل به چه چيزي شبيه است؟

گوگل نسخه ي نمايشي از ويژگي هاي AMP را در SERP شبيه‌سازي كرده است. شما مي توانيد با رفتن بهg.co/ampdemo  با تلفن همراه خود آن را امتحان كنيد (يا نمونه آن را در Developer Tools Chrome مشاهده كنيد). سپس، چيزي شبيه به “Mars” را جستجو كنيد. شما در اين صفحه AMP  با يك اسلايدر رو به بالا، رو به رو مي شويد.

براي تجربه مرور در SERP، روي يكي از اين موارد كليك كنيد. شما مي توانيد يك يا چند مقاله ديگر را فعال كنيد. اين تجربه متفاوت صرفا از صفحات AMP منتشر شده است.

چندين ناشر مهم را مي توان در اين نسخه نمايشي پيدا كرد، مانند Guardian )example AMP page) و  Washington Post (example AMP page).

گوگل ampچگونه ميتوانمAMP را  در WordPress شروع كنم؟

يكي از ساده ترين راه هايي كه دستان خود را با AMP كثيف مي‌كنيد اين است كه آن را در وب سايت وردپرسي خود اجرا كنيد. يك پلاگين رسمي توسط Automattic / WordPress توسعه يافته است و اغلب در GitHub به روز رساني مي شود.

مرحله 1: نصب پلاگين رسمي وردپرس

براي شروع، به صفحه amp-wp GitHub برويد و روي دكمه Download ZIP كليك كنيد.

گوگل AMP

شما مي توانيد اين افزونه را در سايت وردپرسي خود همان‌طور كه هر افزونه وردپرس ديگر را نصب مي‌كنيد، نصب نماييد.

پس از نصب، شما به سادگي بايد “/ /amp ” را به صفحه اضافه كنيد (يا اگر پيوند يكتاي خوبي نداشته باشيد، مي توانيد به جاي آن “?amp=1” را اضافه كنيد).

مرحله 2: اعتبار سنجي و تنظيمات

در نهايت، كنسول جستجوي گوگل بايد نسخه  گوگل AMP صفحات شما از طريق تگ rel = “amphtml”  كه توسط شما اضافه شده است، تشخيص دهد، عمدتا در اين صورت به صفحات مقالات شما اعتبار مي دهد. تنها مشكل موجود، كه من تاكنون با آن مواجه شده ام، اين است كه تغييرات را سريعا تشخيص نمي‌دهد. اگر چيزي را برطرف يا اصلاح كنيد، ممكن است براي چند روز آن را نشان ندهد.

گوگل AMPپيشنهاد مي‌كنم با استفاده از تركيبي از فرآيند تأييد اعتبار كنسول جستجو و Chrome، فرايند اعتبار سنجي را انجام دهيد. براي استفاده از فرآيند تأييد اعتبار در Chrome، به يكي از صفحات AMP خودتان در Chrome برويد و “development = 1# ” را به انتهاي URL اضافه كنيد. براي باز كردن ابزارهاي توسعه دهنده Chrome و بالا بردن در Console بايستي   Control + Shift + I را وارد نماييد.

ممكن است لازم باشد كه صفحه را تازه سازي و به روز رساني كنيد، اما زماني مي‌توانيد اين كار را انجام دهيد كه، بيان شود كه “AMP  موفق و معتبر است(AMP validation successful)” و يا ليستي از مواردي كه بايستي ويرايش شود به شما داده شود.

گوگل AMPبه احتمال زياد اين كار، به سادگي نصب پلاگين وردپرس نخواهد بود و شما بايد تمام صفحاتي را كه مايليد به صورت صفحات موبايلي پرشتاب باشند را، بررسي و تأييد كنيد.

بسته به نحوه قالب بندي مقالات و صفحات شما، ممكن است لازم باشد براي دريافت اعتبار تغييراتي را در صفحات AMP انجام دهيد. رايج ترين مشكلاتي كه در اين زمينه براي من شخصا پيش آمد در رابطه با مشخص كردن ويژگي‌هاي ارتفاع و عرض تصاوير و اصلاح كدهاي جاسازي شده قديمي يوتيوب كه از https استفاده نمي كردند، بود.

مرحله 3: نشانه گذاري طرح با منظور گرفتن تاييديه

همان‌طور كه قبلا نيز ذكر شد، نشانه گذاري طرح معتبر در صفحات گوگل AMP شما اهميت زيادي دارد. براي تست صفحات خود از لحاظ اعتبار سنجي، مي توانيد از ابزار Google’s Structured Data Testing Tool استفاده كنيد. مشكلاتي كه من تا به حال در اين رابطه با وردپرس داشتم در باب نمايش لوگوي يك بخش منتشر شده بود و نياز بود كه تغييراتي در اين افزونه ايجاد شود.

فايل class-amp-post-template.php را از طريق FTP يا داخل داشبورد وردپرس خود ويرايش كنيد (به Plugins> Editor برويد و سپس AMP را انتخاب كنيد) و تغيير دهيد:

 

  1. if ( $site_icon_url ) { 
  2.  $metadata['publisher']['logo'] = array( 
  3.  '@type' => 'ImageObject',
  4.  'url' => $site_icon_url,
  5.  'height' => self::SITE_ICON_SIZE,
  6.  'width' => self::SITE_ICON_SIZE,
  7.  );
  8.  }

 

به:

 

  1. $metadata['publisher']['logo'] = array( 
  2. '@type' => 'ImageObject',
  3. 'url' => 'http://domain.com/wp-content/uploads/logo-60.png',
  4. 'height' => 60,
  5. 'width' => 170,
  6. );

 

اطمينان حاصل كنيد كه URL را با مسير لوگوي منتشر شده خود جايگزين كرده‌ايد و ارتفاع و عرض را به پيكسل مشخص كنيد. شما مي توانيد اطلاعات مربوط به markup here را در اينجا پيدا كنيد، كه اين مقاله مشخص مي كند كه “به طور ايده آل، لوگو دقيقا 60 پيكسل بلندي و  600 =>پيكسل بايد داشته باشد.”

مرحله 4: كار با Google Analytics با كمك پلاگين AMP WordPress

فايده يك وبسايت وقتي شما نتوانيد آن را با آناليتيكس تحليل كنيد، چيست؟ وردپرس پلاگين AMP AM-analytics را خود به خود فعال نمي‌كند، اما فعال كردن آن بسيار ساده است.

براي كار با Google Analytics بايستي پلاگين AMP وردپرس را فعال كنيد، فايل amp-post-templates-actions.php  (فايل هاي مختلف قبلا ذكر شده) را ويرايش كنيد، يا از طريق FTP در داخل داشبورد وردپرس خود به Plugins> Editor برويد و سپس ” AMP” را انتخاب كنيد، و به پايان آن اضافه كنيد:

 

 

  1. </p>
  2. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">add_action( 'amp_post_template_head', 'amp_post_template_add_analytics_js' );</span></p>
  3. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">function amp_post_template_add_analytics_js( $amp_template ) {</span></p>
  4. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">$post_id = $amp_template->get( 'post_id' );</span></p>
  5. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">?></span></p>
  6. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"><script async custom-element="amp-analytics" src="https://cdn.ampproject.org/v0/amp-analytics-0.1.js"></script></span></p>
  7. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"></span></p>
  8. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">}</span></p>
  9. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">add_action( 'amp_post_template_footer', 'xyz_amp_add_analytics' );</span></p>
  10. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">function xyz_amp_add_analytics( $amp_template ) {</span></p>
  11. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">$post_id = $amp_template->get( 'post_id' );</span></p>
  12. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">?></span></p>
  13. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"><amp-analytics type="googleanalytics" id="analytics1"></span></p>
  14. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"><script type="application/json"></span></p>
  15. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">{</span></p>
  16. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">"vars": {</span></p>
  17. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">"account": "UA-XXXXX-Y"</span></p>
  18. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">},</span></p>
  19. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">"triggers": {</span></p>
  20. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">"trackPageview": {</span></p>
  21. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">"on": "visible",</span></p>
  22. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">"request": "pageview"</span></p>
  23. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">}</span></p>
  24. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">}</span></p>
  25. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">}</span></p>
  26. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"></script></span></p>
  27. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"></amp-analytics></span></p>
  28. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;"></span></p>
  29. <p style="direction: ltr;"><span style="font-family: tahoma, sans-serif; font-size: 13px;">}</span></p>
  30. <p style="direction: ltr;">

 

اطمينان حاصل كنيد كه UA-XXXXX-Y را تغيير دهيد تا نمايه مالك گوگل آناليز وب سايت شما را نشان دهد.

حالا صفحات AMP خود را مجددا تأييد كنيد و در اين حال بايد تنظيمات پايه AMP را براي وب سايت وردپرس خود فعال كنيد.

نتيجه گيري

AMP يك راه نسبتا آسان براي بهبود سرعت وب سايت شما در تلفن‌هاي همراه فراهم مي‌كند. با نزديك شدن به پايان ماه فوريه و اخبار گوگل، ساعت‌هاي كار منظم را از طريق Hangouts انجام مي دهيم (hours via Hangouts)، مي توانيم انتظار داشته باشيم گوگل به زودي راهي براي ادغام آنها پيدا نمايد. به نظر مي رسد كه به پروژه AMP، حتي فيس بوك نيز ممكن است واكنش نشان دهد. اخيرا تصميم گرفته است تا امكان باز شدن فوري را براي همه  وبمسترها باز كند.

آيا شما يك وبمستر هستيد؟ اگر اين چنين است، شما بايد به فكر صفحات موبايلي پرشتاب  باشيد.

فناوري هاي جديد هيجان انگيز در راه است. آيا amp  شده ايد؟

دپارتمان طراحي سايت نوين ماركتينگ تجربيات بسيار خوبي براي ساختن گوگل ampها دارد با ما تماس بگيريد تا همكاري خوبي با يك ديگر داشته باشيم


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۶ دى ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۵۵:۰۹ توسط:mehdi موضوع:

كلمات كليدي دقيق براي مطابقت با متغيرهاي بيشتر

 

كلمات كليدي دقيق

تعاريف در گوگل نيز به طور مداوم در حال تغيير هستند، در شروع ماه اكتبر اعلام كردند، كلمات كليدي دقيق ما دقت كمتري خواهد داشت و با كلمات متغير كليدي بيشتري مطابقت برقرار مي‌كند. بياييد نگاهي به منظور اين جمله بيندازيم.

براي اين كه اين تغييرات در حساب كاربري گوگل ادز شما تأثير نداشته باشد از دپارتمان تبليغات در گوگل نوين ماركتينگ كمك بگيريد.

دقيقا گوگل در حال تغيير چه چيزي است؟

تبليغ كنندگان هميشه متكي به نوع مطابقت كلمات كليدي هستند تا مطابقت كلمات كليدي با جستجوي كاربران را كنترل كنند. براي چندين سال، يكي از اساسي‌ترين اجزاي حساب‌هاي كاربري Google Ads، استفاده از مطابقت كلمات كليدي دقيق بوده است كه تنها در صورتي تبليغ مي‌شد كه دقيق‌ترين مطابقت را با كلمات كليدي كاربران داشته باشد. مطابقت دقيق كلمات كليدي از نمايش يك آگهي كه مطابقت دقيقي با كلمات كليدي جستجو شده ندارد جلوگيري مي‌كند.

در سال هاي اخير، گوگل تعريف خود از” مطابقت دقيق كلمه كليدي ” را ارائه كرده است. در سال 2014، گوگل به طور خودكار شروع به اضافه كرن غلط املائي، كلمات جمع، و انواع اشتباهات دستوري در كلمات و عبارات دقيق را اضافه كرده است. در سال 2017، گوگل مطابقت دقيق كلمات كليدي را به طور خودكار با نشان دادن تبليغات به جستجوكنندگان مجددا مورد استفاده قرار داد كه در آن كلمات كليدي به ترتيب قرار نگرفته بودند و يا شامل حروف اضافه، حروف ربط، يا عنوان بودند.

كلمات كليدي دقيق

آخرين تغييرات گوگل، بازي سوم شخص در مورد مرگ مطابقت كليدواژه هاي دقيق است كه ما آنها را مي شناسيم. به زودي، مطابقت كلمات كليدي دقيق شما شروع به تطبيق با “متغيرهاي بسته كه معناي مشابهي را با كلمات كليدي شما به اشتراك مي‌گذارند” از جمله مترادف، تفسير عبارات، و نتايج با هدف ضمني مشابه.

به عنوان مثال، اگر شما در بخش كلمات كليدي عبارت [يوسميت كمپينگ] را جستجو كنيد، مي توانيد انتظار داشته باشيد كه ترافيك نتايجي را مطابق با “كمپينگ در پارك ملي يوسيميت”، “اردوگاه يوسميت” يا “سايت هاي كمپينگ در يوسميت” را نيز براي شما نمايش دهد كه مطابقت معنايي با عبارات جستجو شده شما دارد. از نظر گوگل، هدف از همه اين جستجوها يكسان است – جستجوكننده به دنبال رفتن به اردوگاهي در يوسميت است.

گوگل تخمين مي‌زند كه اين تغييرات دسترسي به كلمات كليدي دقيق ما را تقريبا 3٪  بيشتر به اهدافمان مي‌رساند.

سال گذشته، زماني كه گوگل آخرين به روز رساني كلمات كليدي دقيق خود را انجام داد، مشتريان ما افزايش 10٪ در ميزان كليك و افزايش 11 درصدي در استفاده از كلمات كليدي دقيق آنها را تجربه كردند.

كلمات كليدي دقيق

چه كسي از اين تغيير سود مي برد؟

با توجه به تخمين‌هاي آنها، گوگل فقط 3٪ افزايش كليك آگهي را گزارش كرده است. اما همه تبليغ كنندگان به نوعي تحت تاثير قرار مي‌گيرند، زيرا كلمات كليدي آنها مطابق بيشتري با شرايط جستجوي جديد آنها دارد. به عنوان مثال، امروز در گوگل 3.5 ميليارد جستجو اتفاق مي‌افتد و حتي پس از نزديك به 2 دهه كنترل جستجوها در جهان – حدود 525 ميليون از اين جستجوها هرگز قبلا انجام نشده بودند. در حالي كه 15٪ از جستجوها در جهان به لحاظ معنايي جديد به نظر مي‌رسند، ما حتي يك هشتم زمان خود را صرف جستجوي آنلاين چيزي نمي‌كنيم كه هيچ كس تا به حال آن را امتحان نكرده است. بيش از 500 ميليون از آن جستجوها با كلمات كليدي شما مطابقت خواهند داشت.

ما ممكن است بدانيم كه اسكيموها بيش از 50 كلمه براي “برف” دارند اما دادههاي گوگل نشان ميدهد كه مردم با بيش از 150،000 روش منحصر به فرد دئودورانت مورد علاقه خود را جستجو ميكنند.

 من با بيش از صد نفر از افراد حرفه اي متخصص در جهان كار كرده ام اما مي‌توانم تضمين كنم كه حتي در شلوغ ترين روز آنها، هيچ كس نمي خواهد هزاران كلمات كليدي مختلف براي جستجو استفاده كند. حساب كاربري تبليغاتي گوگل شما حتي از ايجاد كلمات كليدي بيش از حد جلوگيري مي كند – همه كاربران را حداكثر در 5 ميليون كلمه كليدي محدود مي‌كند.

تبليغ كنندگان كوچك ممكن است از اين تغيير جستجوي معناشناختي سود ببرند، به ويژه كساني كه وقت زيادي براي صرف كردن براي يافتن كلمات كليدي جديد ندارند.

اگر اين تغيير شما را هيجان زده مي كند و به نظر مي‌رسد كه مي‌تواند به حساب شما كمك مي‌كند تا جستجوي هاي مرتبط بيشتري انجام دهيد، خوب است! شما همچنين ممكن است از كليدواژه هاي اصلاح شده با نتايج گسترده سود ببريد كه به طور موثر به ايجاد تعداد زيادي ترافيك مشابه كمك مي كند.

مقاله مرتبط : 5 كاري كه تبليغات گوگل مي‌تواند به صورت خودكار انجام دهد

چه كسي از  تغيير در كلمات كليدي دقيق  رنج مي برد؟

معناشناسي يك موضوع ميزگردي هيجان انگيز براي يك تيم خلاق نيست، اما اگر واژگان موجود در كلمات كليدي تان براي شما اهميت زيادي دارند، در حال حاضر زمان آماده سازي است.

به ويژه، تبليغ كنندگان در صنايع معمول بايد پس از اين تغييرات هوشيار باشند، به ويژه اگر از كلمات كليدي طولاني استفاده مي كنيد تا ترافيك را اندازه گيري كنيد. به مثال خود گوگل برگرديد، ممكن است كلمه كليدي [كمپينگ يوسميت] مطابقتي با كمپينگ CA پارك ملي يوسميت نداشته باشد. به همين ترتيب، اگر شما وسايل موردنياز كمپينگ مي‌فروشيد، كلمه كليدي [كمپينگ يوسميت] ممكن است خيلي بهتر از عبارات جستجوشده اردوگاه يوسميت و يا كمپ اردوگاهي يوسميت باشد.

كلمات كليدي دقيق

5 روش آماده سازي براي قوانين مطابقت دقيق كلمه كليدي جديد

تغييرات گوگل براي مطابقت كلمات كليدي دقيق همگي فورا اعمال نمي‌شوند. در اعلاميه آنها، تغييرات در ماه اكتبر براي كلمات كليدي انگليسي و ساير كلمات كليدي در ماه هاي آينده اعمال مي‌شوند. در اينجا همه كارهايي كه شما بايد قبل از اينكه Google تغييرات كلمات كليدي دقيق خود را اعمال كند، انجام دهيد، آورده شده است.

1. مطابقت كلمات كليدي دقيق برتر خود را مرور كنيد

به محبوب ترين مطابقت هاي كلمات كليدي دقيق خود نگاه كنيد. آيا آنها بيش از يك كلمه كليدي هستند؟ آيا ترتيب قرارگيري آنها مهم است؟ آيا استفاده از يك مترادف يا كلمه مشابه معناي جستجو را تغيير مي دهد؟ با اضافه كردن يك مكان چه اتفاقي مي افتد؟ يا يك حرف اضافه؟ اگر شما به هر يك از آن ها پاسخ مثبت داديد، اين كلمه كليدي ممكن است مشكل ساز باشد.

2. پيشگيري از اضافه كردن كلمات كليدي منفي جديد

اضافه كردن كلمات كليدي جديد منفي يك روند مهم براي هر مدير PPC است. اگر پس از بررسي مطابقت كلمات كليدي دقيق خود متوجه شويد كه آنها به طور مداوم ترافيك را به واژه هاي جستجو شده با ترتيب نامرتبط جذب مي كنند، شما نبايد اين كلمات كليدي منفي را به منظور جلوگيري از هدر دادن بودجه با ارزش خود اضافه كنيد.

مقاله مرتبط: راهنماي تعريف شده براي كلمات كليدي منفي در سال 2018

3. اضافه كردن انواع ديگر بازيابي ها را در نظر بگيريد

اگر ايده از دست دادن كنترل بر روي ترتيب كلمات يا توانايي كنترل بر افزودن و يا حذف كلمات كليدي كاربردي براي شما تبديل به يك كابوس شده است، مي توانيد بيشتر بر روي مطابقت عبارات و جملات كليدي تكيه كنيد. گوگل تأييد كرده است كه مطابقت كلمات كليدي تحت تاثير اين تغيير قرار نمي گيرد.

برعكس، اگر در مورد اين تغيير بسيار هيجان زده هستيد و مي خواهيد مديريت كلمات كليدي خود را راحت تر كنيد، اضافه كردن كلمات كليدي اصلاح شده بيشتر به حساب كاربري خود را در نظر داشته باشيد. كليدواژه هاي واجد شرايط اصلاح شده داراي مزاياي مشابهي مانند عدم توجه به ترتيب كلمات يا اضافه كردن كلمات جديد در درخواست جستجو هستند.

4. هر كلمه كليدي جديد تكراري را حذف كنيد

در سال 2017، پس از اينكه گوگل قوانين خود براي مطابقت كلمات كليدي دقيق را تغيير داد، آمار تكان دهنده‌اي به دست آمد. 17٪ از كلمات كليدي دقيق در حال حاضر در پي رقابت با يكديگرند، چرا كه ترتيب كلمات كليدي دچار تغيير شده است. اين تغيير، كه شامل هر دو افزودني هاي معنايي و تغييرات متني به نظر دقيق است، احتمالا اثر قابل ملاحظه اي بر شمارش كلمات كليدي تكراري شما خواهد داشت!

كلمات كليدي دقيق

5. فهرست هاي كلمات كليدي تبليغات گروهي خود را بازبيني كنيد

بعضي از افراد گروههاي تبليغاتي تك كلمه‌اي كليدي را دوست دارند چرا كه كنترل بيشتري بر روي مطابقت آگهي به طور كامل با كلمات كليدي دارند. در حالي كه SKAGs ممكن است اين كنترل را گاهي اوقات ارائه دهد، اگر شما بيشتر بر كلمات كليدي تكي دقيق در چند گروه مختلف تبليغاتي تكيه كنيد، حالت بزرگتري در مقابل SKAGs بوجود مي آيد. چرا كه با عبارات جستجو شده حتي بيشتري مطابقت داشته و رقابت بيشتري با يكديگر دارند، شما به احتمال زياد كار بيشتري در پيش رو خواهيد داشت تا با اين تغييرات هماهنگ شويد. در صورت امكان، زمان خوبي براي شكستن SKAG ها است، حتي اگر بخواهيد با كلمات كليدي دقيق مطابقت داشته باشيد.

اين اولين بار نيست كه گوگل كنترل بر كليد واژه هاي ما را تغيير مي دهد و اگر آخرين بار باشد نيز جاي تعجب دارد. با اين حال، تعداد كمي از تبليغ كنندگان از اعلام اخير گوگل تعجب كرده اند. ما در ماه اكتبر ترافيك جديدي را در اختيار خواهيم داشت و تعيين ارزش اين ترافيك جديد نياز به تلاش و كوشش بيشتري دارد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۳۵:۳۰ توسط:mehdi موضوع:

۴ روش براي ارتقاي سئو توسط تبليغات در گوگل

سئو تبلیغات در گوگل

شما در اين مقاله با ابزار كلمه كليد براي تبليغات در گوگل و سئو آشنا مي‌شويد و كاركردهاي آن را در سئوي سايتتان به صورت كاملي درمي‌يابيد.

ابزار كلمه كليدي  چيست؟

ابزار كلمه كليدي(keyword planner) در سئو و تبليغات در گوگل ، يك برنامه تبليغاتي آنلاين است كه توسط گوگل راه اندازي شده تا بازاريابان وب را در رسيدن به مشتريان احتمالي و بهبود ترافيك، رتبه بندي، فروش و به دست آوردن سود كمك كند. به وسيلۀ اين ابزار بسيار مجهز مي‌توان:

  • تصميم گرفت كه تبليغات را در كجا قرار داد.
  • بودجه مطلوب را تعيين كرد.
  • تأثير آگهي و ميزان عملكرد آن را اندازه گيري كرد.

در بسياري از موارد، تبليغ كنندگان ابزار تبليغات در گوگل را در شبكه‌هاي PPC عمده خود به‌كار مي برند.

موارد ديگري نيز وجود دارند كه از اين ابزار مي‌توان براي آنها استفاده كرد:

1.  تحقيق درباره كلمات كليدي

در سئو عمدتا براي تحقيق درباره كلمات كليد، از تبليغات در گوگل استفاده مي‌شود. كلمه كليدي پايه بسيار ضروري همه كمپين‌هاي سئو است. شما مي‌توانيد با جستجوي كلمات كليدي ساده و طبيعي در اين تحقيقات، موفقيت مداوم تلاش‌هاي بازاريابي خود را حفظ كنيد. زيرا كاربران به دنبال كلمات كليدي غير منتظره و عالي نيستند. اگر هدف  بازارياب به دست آوردن رتبه بالاتر در صفحات نتايج جستجو باشد، بايد تمركز خود را بر روي كلمات كليدي بگذارد كه مخاطبان هدف جستجو مي‌كنند. بنابراين، كلمات كليدي مناسب واقعا مهم‌اند و سئوكار حرفه‌اي مي‌تواند از يكي از بسيار ابزارهاي تحقيق درباره كلمه كليدي استفاده كند كه البته اين ابزارها گاه رايگان‌اند و گاه يا پولي.

سئو و تبليغات در گوگل با دنياي بزرگ ابزار گوگل

مزيت ابزار تبليغات در گوگل در اين است كه در حالي كه درباره كلمات كليدي مناسب براي كمپين شما تحقيق مي‌كند، سه پارامتر ديگر را نيز به شما ارائه مي دهد كه عبارت اند از :

  • كيفيت قابل اعتماد گوگل(Quality Score) را نشان مي‌دهد
  • استفاده از آن آسان است
  • عملكرد وسيعي دارد

شما مي توانيد يا آدرس وب سايت خود را وارد كنيد يا كلمات هسته‌اي مربوط به موضوع سايتتان را قرار دهيد تا ابزار تحقيقات كلمه كليدي پيشنهادهاي درستي را به شما ارائه دهد.

[براي آشنايي با  كيفيت قابل اعتماد يا  Quality Score مقاله نوين ماركتينگ را  با عنوان

كيفيت امتياز عبارات در تبليغات در گوگل يا همان Quality Score چيست؟ بخوانيد]

تبليغات در گوگل به طور خودكار به شما مجموعه‌اي بزرگ از كلمات كليدي پيشنهادي را نشان مي دهد. حال كاري كه بازارياب بايد انجام دهد اين است كه با دقت كلمات كليدي را بررسي كند، از آنهايي كه مرتبط هستند يك فهرست كوتاه تر تهيه كند و حجم جستجوي جهاني آنها را چك كند.

لطفا در اول كار سئو خيلي آرمان‌گرا نباشيد

چه كسي نمي‌خواهد كلمه كليدي‌اش رتبه بالاتري در صفحه اول گوگل داشته باشد؟! ولي اگر از ما مي‌شنويد، بهتر است بر روي همان تعداد كلمات كليدي انتخاب شده تمركز كنيد. بهترين كار براي كمپين‌هاي بازاريابي آنلاين اين است عبارت و كلمات كليداي را پيدا كنيد كه مي‌توانند بدون تلاش زياد، بهتر بهينه سازي شوند و البته حجم جستجوي مناسب و معقولي هم داشته باشند.

البته اين سخن ما به اين معني نيست كه كلمات كم جستجوتر بهترند؛ بايد براي سئو و تبليغات در گوگل آن كلمات كليداي را پيدا كنيد كه حداقل ميزان رقابت را داشته باشد. براي اين منظور، شما بايد هر يك از كلمات كليدي كه در فهرست كوتاه خود داريد را در كادر جستجوي Google.com وارد كنيد. بهتر است عبارت دقيق را جستجو كنيد.

وقتي نتايج نشان داده شد بايد توجه كنيد كه براي هر يك از اين عبارات چند نتيجه وجود دارد. با تقسيم كردن “حجم جهاني جستجو” بر “تعداد نتايج وب”، نسبت رقابت كلمه كليدي به دست مي‌آيد. به اين ترتيب مي توانيد دست به كار بهينه سازي كلمات كليدي شويد كه نسبت بالاتر دارند و البته  راحت‌ترند.

2.  از نحوۀ عملكرد كلمات كليدي كه انتخاب كرده‌ايد اطمينان حاصل كنيد

هنگامي كه انتخاب كلمات كليدي تكميل شد، گام بعدي اين است كه كلمات كليدي را بررسي كنيد تا ببينيد آيا واقعا به خوبي عمل مي‌كنند و نرخ انتقال و تبديل آنها خوب است.

[ اگر مي خواهيد آخريد مطالب درباره نرخ تبديل بدانيد، مقاله نوين ماركتينگ با عنوان:

چگونه از گوگل ادوردز استفاده كنيم را در اين لينك بخوانيد]

صرف نظر از تمام زحماتي كه تا الان كشيده‌ايد و انتخاب كلمات كليدي انتخاب كرده‌ايد، بايد حتماً اين بررسي را انجام دهيد تا از تأثير كلمات كليد مطمئن شويد.

نمي توانيم انتظار داشته باشيد رتبه بالا در گوگل سال‌هاي بسيار طولاني براي شما حفظ شود و نتايج مفيد براي كسب و كارتان به بار آورد. هر چند كه ما تلاش فراواني مي‌كنيم تا وب سايت‌مان در بهينه سازي موتور جستجو يا سئو رتبه بالايي بگيرد، اما  چه كنيم با نااميدي آن زماني كه صدر نتايج جستجو به دست مي‌آوريم  اما اين موفقيت  چندان دردي از ما دوا نمي كند. بله شما به سرعت و نرخ تبديل بالاي كلمات كليدي خاص در فضاي متغيير آنلاين  بي توجه بوده‌ايد .

اينجا نقش بي همتاي كمپين تبليغ در گوگل را بايد جدي گرفت.  نيازي به كار سخت نيست و مي توانيد از بروز مشكلات جلوگيري و در وقت صرفه جويي كنيد. كلمات كليدي مناسب را پيدا مي كنيد، سطح عملكرد احتمالي آن را مي سنجيم و براي بهترين نتيجه بهينه سازي مي كنيم.

3.  رسيدن به بهترين CTR  در تبليغات گوگل

تبليغات در گوگل نه تنها براي تحقيق درباره  كلمات كليدي به كار مي‌آيد، بلكه براي به دست آوردن  بيشترين نرخ كليك از طريق رتبه بندي نتايج جستجوي در حال پيشرفت نيز كمك شاياني مي كند. اگر CTR شما كم باشد، هرگز نمي‌توانيد از طريق ترافيك زياد سايتتان كسب درآمد كنيد. دلايل زيادي براي اين مشكل وجود دارد، اما عنوان و شرح ناكافي مي‌تواند يكي از دلايل ممكن باشد.

سئو تبليغات در گوگلدر اينجا، تبليغات در گوگل مي‌تواند نقش تعيين كننده‌اي داشته باشد و با همان رتبه بندي‌هاي موجود، CTR  بهتري  به دست آوريد. و اگر در طول كمپين AdWords تبليغاتي معمولتان، احساس كرديد عملكرد و تبديل آن راضيتان نمي كند، بايد عنوان و توضيحات آگهي را آنقدر تغيير دهيد تا زماني كه به حداكثر CTR براي كلمات كليديتان برسيد.

مسلماً براي آن كه به مناسب‌ترين و سودآورترين تركيبِ عنوان و توضيحات برسيد، بايد برنامه‌ريزي‌هاي ويژ‌ه‌اي داشته باشيد و در اين زمينه دست از تلاش برنداريد. وقتي به اين تركيب جادويي دست يافتيد، فقط كافي است آنها را در قسمت “عنوان و توضيحات” صفحه‌تان كپي و پيست كنيد تا CTR جستجوي ارگانيك خود را نيز به حداكثر برسانيد.

4.  هدف گذاري جغرافيايي در سئو و تبليغات در گوگل

يكي از موارد استفادۀ پيشرفته و مؤثر از ابزار تبليغات در گوگل براي بهينه سازي موتور جستجو، هدف گذاري جغرافيايي است. ترافيكي كه به سايت شما مي‌آيد از نقاط مختلف جغرافيايي است، مي توان از Google Analytics استفاده كرد تا وضعيت تبديل مكان‌‌هاي مختلف را با هم مقايسه كرد. طي اين كار، بايد آماده مقابله با اختلاف‌هاي قابل توجهي كه در تبديل براي كلمات كليدي مشابه ميان كشورها و قاره‌‌‌ها وجود دارد باشيد.

اين مطالعه تحليلي از كشورها به شما كمك خواهد كرد بهترين ارزيابي را از وضعيت تبديل بر اساس جغرافيا داشته باشيد. و شما مي توانيد استراتژي‌‌هاي خاص براي تمام مدل‌ها آماده كند. به اين ترتيب پايه‌اي فراهم مي‌شود تا براي كشورهايي كه نرخ تبديل كمي دارند صفحات محلي ايجاد كنيد و كلمات كليدي خاص جغرافيايي را هدف قرار دهيد.

نتيجه:

با اطمينان مي توان گفت تبليغات در گوگل يك ابزار واقعا عالي براي تبليغ كنندگان و همچنين سئوكاران حرفه‌اي است. شمار زيادي از ناشران، نويسندگان محتوا، كارشناسان سئو و متخصصان بازاريابي از اين ابزار با ارزش بهره مي‌برند.

خلاصه آنچه از ابزار تبليغات در گوگل مي توان گفت اين است:

حتي يك كمپين تبليغات متوسط در گوگل مي‌تواند اطلاعات زيادي به شما بدهد

  • در پول و زمان و تلاش براي بهينه سازي كلمات صرفه جويي مي‌كنيد
  • نتايج جستجوي خود را ، بهينه سازي مي‌كنيد
  • ترافيك سايتتان را به طرز شگفت انگيزي  افزايش مي‌دهيد
  • رتبه بالاتري در صفحات موتور جستجو به دست مي‌آوريد
  • و در نهايت تعداد جستجوي‌هاي مشتريان معاملات و فروشتان بيشتر مي‌شود.

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ دى ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۵۴:۳۳ توسط:mehdi موضوع:

۵ كاري كه تبليغات گوگل مي‌تواند به صورت خودكار انجام دهد

تبليغ در گوگل

در اين مقاله ما به مرور ابزارهاي خودكار موجود در پلتفرم تبليغات گوگل ، ادوردز پرداخته و چگونگي روند كار اين سامانه‌هاي هوشمند را بررسي كرده‌ايم و روند استفاده‌ي آن براي كاربران تبليغات كليكي و مديران حساب‌هاي كاربري براي افزايش كارايي را بيان كرده است.

تبليغات گوگل (گوگل ادوردز سابق) همواره به روزرساني‌هاي مختلفي براي محصولاتش داشته است، اما با بهبودهايي كه در زمينه‌ يادگيري ماشيني (ML) در حال انجام است، به نظر مي‌رسد كه هر ماه شاهد ورود امكان خودكار جديدي باشيم. البته انتظار مي‌رود كه امكانات دستي بيشتري نيز رونمايي شود.

اين امكانات خودكار تبليغات گوگل بسيار هيجان انگيز هستند، زيرا نتايجي مشابه، با كاري كمتر را فراهم مي‌كنند. اما ماشين‌ها كاملا شبيه به متخصصان تبليغات گوگل نيستند و معمولا بهترين نتايج زماني حاصل مي‌شود كه ماشين و انسان همزمان با هم كار مي‌كنند.

بنابراين براي كمك به درك بهتر ابزارهاي خودكار تبليغات گوگل، نگاهي كوتاه به بخش‌هاي خودكار آن خواهيم داشت. بررسي خواهيم كرد كه گوگل ادز چه چيزهايي را ارائه مي‌كند، سامانه‌هاي خودكار آن چگونه كار مي‌كنند و مديران حساب‌هاي كاربري براي افزايش كارايي چه كارهايي مي‌توانند انجام دهند.

تبليغات گوگل

كارزار‌هاي تبليغات گوگل هوشمند براي كسب و كارهاي كوچك

همزمان با رونمايي از تغيير نام گوگل ادوردز به گوگل ادز، اين شركت نوعي جديد از كارزار‌هاي خودكار را براي كسب و كارهاي كوچك را در تبليغات گوگل معرفي كرد كه كارزار‌هاي هوشمند نام دارد. اين گونه از كارزار‌ها، فعلا فقط براي امريكا در دسترس است. گوگل ادعا كرده كه اين ابزار مي‌تواند نتايجي بسيار بهتر را به ارمغان بياورد.

در حال حاضر، اين نوع از كارزار به صورت پيشفرض براي تبليغ كنندگان جديد اعمال مي‌شود. كاربران هدف براي اين نوع از كارزار در حال حاضر از AdWords Express و Local Service Ads انتخاب شده‌اند و در آينده براي همه‌ي كاربران تبليغات گوگل در دسترس خواهد بود.

اگر يك كسب و كار كوچك تصميم به همكاري با يك آژانس بگيرد يا وارد حيطه‌ مديريت تبليغات گوگل شود، باز هم مي‌تواند از همه‌ي قابليت‌هاي سامانه‌ي گوگل ادز استفاده كند. اين موضوع به اين معني است كه كاربران مي‌توانند سطوح مختلف خودكار سازي را انتخاب كرده و درباره‌ي استفاده از يادگيري ماشيني براي حصول نتايج و يا مديريت دستي براي افزايش سطح كنترل تصميم گيري كنند.

چه چيزهايي خودكار است؟

علاوه بر هدف گذاري خودكار (در تمامي خواص گوگل) و ارسال دعوت‌نامه‌هاي هدف محور خودكار، كارزارهاي هوشمند به زودي به تبليغات خودكار مجهز شده و صفحات فرود در كنار تصاوير انتخابي كاربر، بر اساس داده‌هاي حاصل از ابزارGoogle My Business (GMB) ساخته مي‌شوند. اين مورد نيز گام ديگري در مديريت داده‌هاي ساختار يافته (مثل مديريت جزييات كسب و كار شما در GMB) است و به مهارتي حياتي براي پيشرفت در تبليغات آنلاين تبديل شده است.

چه مواردي هنوز به صورت دستي انجام مي‌شوند؟

هزينه‌ها، محل‌هاي هدف و زبان همچنان بايستي توسط تبليغ دهنده مديريت شوند، البته واقعيت اين است كه اين موارد پس از راه اندازي كارزار تغيير خاصي نمي‌كنند، از اين رو امكان مديريت كاربر در اين بخش از ابزار بسيار كم است. وعده‌ نتايج عالي ناشي از اين گونه كارزارها، نقطه‌ي ورودي آسان به گوگل ادز به شمار رفته و تصور حضور تبليغ دهندگان در اين ابزار براي آشنايي با امكانات آن دور از ذهن نيست. همچنين كاربران امكان استفاده از انواع سنتي‌تر كارزارها، حتي زماني كه كاملا وارد بازاريابي ديجيتال شده‌اند را هم دارند.

كارزار‌هاي نرم افزاري جهاني

كارزار‌هاي نرم افزاري جهاني (Universal app campaigns) كه در ماه مي 2015 رونمايي شد، نوعي از كارزار‌هاي خودكار تبليغات در گوگل هستند كه به تبليغ كنندگان براي نصب بيشتر نرم افزارهايشان كمك مي‌كند. تا آنجايي كه من به خاطر مي‌آورم، اين كارزارها اولين كارزارهاي تماما خودكار در گوگل ادز بوده‌اند. پس از راه‌اندازي آن‌ها، موارد بسيار كمي براي تنظيم وجود دارد. اين مورد كمي نامعمول است زيرا در بسياري از ابزارهاي خودكار گوگل، در كنار شيوه‌ي مديريتي خودكار، امكان تنظيمات دستي هم براي دستيابي به نتايجي مشابه و حتي بهتر را به وجود مي‌آورند.

چه چيزهايي خودكار است؟

گوگل پرداخت‌ها، هدف گذاري‌ها، خلاقيت‌ها و كارهايي كه براي دستيابي به نتايج حداكثري مورد نياز است را بر اساس اهداف و بودجه‌ي مشخص شده توسط تبليغ دهنده را مديريت مي‌كند. اين سامانه از داده‌هاي ساختار يافته حاصل از نرم‌افزارهاي منتشر شده توسط تبليغ دهنده در اندرويد و آي‌او‌اس، براي خودكار سازي عناصر خلاقانه استفاده مي‌كند.

چه مواردي هنوز به صورت دستي انجام مي‌شوند؟

براي آغاز يك كارزار‌ نرم افزاري جهاني در تبليغات گوگل، تبليغ دهنده ميزان بودجه‌ي روزانه، هزينه‌ مورد نياز نتايج هدف، زبان و مكان مورد نظر را تعيين مي‌كند. همچنين گوگل تعداد كمي ايده‌ي تبليغات متني و نيز عكس، ويدئو و كدهاي HTML5 را براي ايده پردازي اوليه‌ي سامانه‌ي توليد تبليغ خودكار درخواست مي‌كند.

از آنجا كه خلاقيت فرآيند از فهرست نرم افزارهاي موجود در فروشگاه‌هاي نرم افزاري حاصل مي‌شود، تبليغ دهندگاني كه فهرست‌هاي خود را بهبود ببخشند، انعكاس اين بهينه سازي را در كارزارهاي نرم افزاري خود مشاهده مي‌كنند. مشابه كارزارهاي هوشمند، مديريت داده‌هاي ساختار يافته (مثلا مديريت فهرست نرم افزارها) جزئي حياتي براي بهينه سازي كارزار است.

براي آن كه در اين كارزار هاي تبليغات در گوگل پيروز باشيد حتما نياز به آناليز نتايج با گوگل آناليتيكس داريد در مقاله‌اي با عنوان: كار كردن با گوگل آناليتيكس براي بهبود بازاريابي محتوا را به خوبي شر داده‌ايم.

كارزار‌هاي فروش با هدف بهينه شده

همان‌طور كه كارزار‌هاي هوشمند تغييرات قابل توجهي براي پيشرفت آنلاين كسب و كارهاي كوچك ايجاد مي‌كند، كارزار‌هاي فروش با هدف بهينه شده، امكان تبليغات و فروش بيشتر را براي خرده فروشان ايجاد مي‌كند. اين فرمت از تبليغات عامل بيش از 60 درصد كليك‌هاي گوگل براي خرده فروشان است.

ما با خرده فروشان بسياري همكاري مي‌كنيم و واضح است كه مديريت تبليغات فروش براي ده‌ها هزار محصول كاري واقعا طاقت فرسا است. بنابراين، منطقي است كه گوگل در تلاش باشد كه با خودكارتر كردن مديريت تبليغات گوگل فروش، كار را براي تبليغ دهندگان راحت‌تر كند.

چه چيزهايي خودكار است؟

اين كارزار به صورت خودكار تبليغات فروش محصول و نيز تبليغات بازاريابي مجدد را در شبكه‌ي نمايش گوگل منتشر كرده و از داده‌هاي مربوط به 20 فروش آخر در 45 روز گذشته براي پيش بيني ميزان درآمد و دستيابي به حداكثر ميزان فروش استفاده مي‌كند. تبليغ دهندگان مي‌توانند از امكان بازگشت هزينه‌ي تبليغات (ROAS) هدف استفاده كنند، در اين حالت سامانه به گونه‌اي كار مي‌كند كه فروش را بر اساس بودجه‌ي داده شده و بازگشت هزينه‌ي تبليغات هدف، حداكثري كند.

آيا ريماركتينگ در گوگل را مي‌شناسيد اگر نه مقاله : بازاريابي مجدد يا ريماركتينگ گوگل چگونه كار مي‌كند؟ را بخوانيد.

چه مواردي هنوز به صورت دستي انجام مي‌شوند؟

گوگل توصيه مي‌كند كه اگر اهداف ROAS‌ مختلفي داريد، از كارزارهاي جداگانه براي دستيابي به آن استفاده كنيد. به ياد داشته باشيد كه حداكثر كردن ميزان فروش به معني حداكثر شدن سود شما نيست. احتمال اينكه حواشي و نكات مربوط به محصولات مختلف مشابه نباشند، زياد است و به همين دليل مديريت ROAS براي اهداف مختلف از طريق كارزارهاي مجزا نتايج را بهبود مي‌دهد.

همچنين استفاده از بازاريابي مجدد را فراموش نكنيد. بر اساس نتايج تحقيقي كه آندرس ريفِن در SMX Advanced منتشر كرده است، نتايج حاصل از داده‌هاي بازاريابي مجدد، اعداد و ارقام بهتر از گذشته نيز مي‌شوند. از آنجا كه اين كارزارهاي خودكار مي‌توانند داده‌هاي بازاريابي مجدد را نمايش دهند، بسيار مهم است كه به طور دقيق تعداد مشتريان جديدي كه حاصل مي‌شوند را در مقايسه با مشترياني كه دوباره خريد كرده‌اند را تجزيه و تحليل كنيد.

مشابه دو نوع كمپين خودكار پيشين، اين كارزار نيز برخي از فرصت‌هاي بهينه سازي مديريت داده‌هاي ساختار يافته دارد، در اين مورد، گزينه‌ي قابل تنظيم، خوراكِ فروش است.

قيمت گذاري خودكار

گوگل هفت راهبرد قيمت گذاري خودكار دارد كه به تبليغ دهندگان تبليغات گوگل اهداف تجاري متنوعي با كمترين كار ممكن را ارائه مي‌دهد. سه مورد از اين راهبردها بر اساس قيمت گذاري هوشمند است. اين مكانيزم گوگل از يادگيري ماشيني براي پيش بيني كليك‌هاي قابل تبديل و ارزش تبديل آن استفاده مي‌كند.

نام قيمت گذاري خودكار شايد كمي گمراه كننده باشد، زيرا اين مورد در حالي كه جنبه‌ مديريت قيمت را پوشش مي‌دهد، اما به طور كامل در قيمت گذاري خودكار عمل نمي‌كند. بر اساس اعلام رسمي گوگل در معرفي اين سامانه، اهداف فروش بايد با عواملي انتخاب شوند كه سامانه‌ي هوشمند در نظر نمي‌گيرد.

در گذر سال‌ها، مديريت قيمت گذاري گوگل ادز (ادوردز سابق) از سامانه‌ي حداكثر هزينه براي هر كليك (CPC) به سامانه‌ي هدف محور تكامل يافته است. اهداف مورد مي‌تواند مواردي نظير هزينه‌ي هر عمل (CPA)، ROAS يا رقابت با يك رقيب خاص باشد.

هنوز سامانه هزينه در برابر هر كليك در جريان است اگر مي خواهيد اين سامانه را خوب بشناسيد مقاله : چطور بايد از تبليغات در گوگل Adwords براي كسب و كار خود استفاده كنيد را بخوانيد

به دليل اينكه اين اهداف، همخواني مناسبي با اهداف تجاري معمولي دارند، گوگل محاسبات افزوده‌اي كه توسط تبليغ دهندگان به شكل دستي انجام مي‌شد را حذف كرده است. اما چون اهداف بر اساس عواملي كه توسط گوگل قابل مشاهده نيستند تغيير مي‌كنند، سامانه‌هاي قيمت گذاري بهترين كارايي خود را وقتي نشان مي‌دهند كه توسط افرادي مديريت مي‌شوند كه به وضعيت كسب و كار خود آگاه هستند.

تبليغات گوگل

چه چيزهايي خودكار است؟

در مورد راهبردهاي قيمت گذاري هوشمند مثل CPA هدف، ROAS هدف و Enhanced CPC، گوگل با بررسي عوامل مؤثر بر مدت زمان فروش نظير دستگاه‌، مكان، زبان، زمان و غيره، حدود نرخ تبديل را به صورت خودكار پيش بيني مي‌كند. اين پيش بيني‌ها اطلاعات لازم براي قيمت گذاري خودكار فروش را تأمين مي‌كنند.

چه مواردي هنوز به صورت دستي انجام مي‌شوند؟

در حالي كه گوگل مي‌تواند تغييرات نرخ تبديل و ميزان تبديل را بر اساس عوامل متعددي پيش بيني مي‌كند، اين نتايج براي گستره‌ي وسيعي از تبليغ دهندگان قابل كاربرد است، اما همچنان اين سامانه قادر به در نظر گرفتن عوامل منحصر بفرد براي هر يك از تبليغ دهندگان نيست. اين موضوع به اين معني است كه تبليغ دهندگان بايد از راهبردهاي قيمت گذاري خودكار با مديريت روش‌هاي تغيير هدف بر پايه‌ي عوامل كسب و كار خود، پشتيباني و حمايت كنند.

مواردي مثل فروش فوري، پوشش خبري، آب و هوا، اتفاقات روي داده در شبكه‌هاي اجتماعي و مواردي از اين دست بر نرخ تبديل كسب و كار مؤثر هستند اما ممكن است در يادگيري ماشيني گوگل در نظر گرفته نشوند. بنابراين تبليغ دهندگاني كه از اين موارد آگاه هستند بايد در مديريت قيمت گذاري فعال باشند. اما به جاي مديريت امور با تغيير حداكثر قيمت CPC، مديريت اهداف را بايد در نظر بگيريد.

تبليغات گوگل با سيستم جستجوي پويا

براي تبليغ دهندگاني كه سايت‌هاي بزرگ دارند يا كساني كه محصولات مختلفي دارند، تبليغات در جستجوگرها با استفاده از پيشنهادات فعلي آن‌ها چالش برانگيز است. تبليغات جستجوي پويا (DSA) راهكاري خودكار را ارائه مي‌دهد كه تبليغات هدف را به عبارات مربوطه، با استفاده از تبليغات مرتبط و صفحه‌ي فرود مناسب متصل مي‌كند. اين ابزار از صفحات فهرست شده در گوگل براي يافتن صفحاتي از تبليغ دهنده كه همخواني مناسبي با عبارت جستجو شده دارد، استفاده مي‌كند.

چه چيزهايي خودكار است؟

تبليغ كننده مي‌تواند از ميان همه‌ي صفحات فهرست (ايندكس) شده در گوگل يا مجموعه‌اي خاص از صفحات منتخب، صفحات نمايشي در تبليغات را انتخاب كند. از اين نقطه نظر، گوگل به طور خودكار تبليغات را هدف قرار داده و تبليغات داراي عناوين خودكار را نمايش مي‌دهد.

تبليغات گوگل

چه مواردي هنوز به صورت دستي انجام مي‌شوند؟

قيمت‌ها در اين ابزار نيز به صورت خودكار انتخاب مي‌شود اما بر خلاف كارزارهاي هدف محوري نظير كارزارهاي هوشمند، كارزار‌هاي فروش با هدف بهينه شده و كارزار‌هاي نرم افزاري جهاني، در اين كارزار همچنان مي‌توان قيمت‌ها را به صورت دستي وارد كرد. مشابه برخي از انواع كارزارهاي خودكار، بهينه سازي به جاي گوگل ادز، از طريق داده‌هاي ساختار يافته انجام مي‌شود، در اين مورد، وبسايت شما بايد بهينه شود.

نتيجه گيري

علاوه بر مواردي كه در بالا به آن‌ها اشاره شد، ابزارهاي خودكار ديگري در گوگل ادز وجود دارد. افزونه‌هاي تبليغ خودكار، تبليغات چرخان بهينه و حتي نمايش خودكار تبليغات مربوط به عبارات جستجو، مواردي ديگر از ابزارهاي خودكار هستند. اين ابزارها به نمايش بهتر و كاراتر تبليغات شما كمك كرده و ميزان كار مورد نياز شما براي مديريت يك كارزار موفق را كاهش مي‌دهند.

تمامي مواردي كه در تبليغات گوگل به صورت خودكار قابل انجام‌اند، پيشوند يا پسوند «هوشمند (Smart)» دارند؛ مثلاً كارزارهاي هوشمند تبليغات گوگل، قيمت گذاري هوشمند و غيره. اين موراد ابزارهاي هوشمند قديمي گوگل نظير SmartASS كه براي اولين بار از يادگيري ماشيني استفاده مي‌كردند را براي من يادآوري مي‌كند.

در تاريخ 10 جولاي، گوگل ميزبان برنامه‌ي زنده‌ي بازاريابي گوگل بود، اين رويداد سالانه براي معرفي شيوه‌هاي تبليغي و تجزيه و تحليلي جديد محصولات بوده و در آن انواع جديد كارزارهايي كه از يادگيري ماشيني در تبليغات گوگل براي مديريت آسان بهره مي‌برندند معرفي شد.

نوين ماركتينگ همپاي ديگر آژانس‌هاي همكار گوگل در سطح بين المللي اين رويداد را در دپارتمان تبليغات گوگل خود پيگيري كرده است براي اطلعات بيشتر با ما تماس بگيريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۳۷:۴۱ توسط:mehdi موضوع:

چه موقع بايد استراتژي توليد محتوا خود را به روز كنيد؟

 

استراتژي توليد محتوا

به گزارش Smart Insides، هر 60 ثانيه، 500 ساعت محتوا در يوتيوب بارگذاري، 1400 پست در وردپرس منتشر و 448800 تويت در تويتر ارسال مي‌شود. علاوه بر اين‌ها، هر يك از كاربران با مطالب و محتواي مورد نظر خود نيز روبرو مي‌شوند، كه البته استفاده از آن‌ها هم با سرعت بالايي افزايش مي‌يابد. قانون مور بيان مي‌كند كه فرآيندهاي مرتبط با فناوري نه به صورت خطي، بلكه به صورت نمايي رشد مي‌كنند. مشابه اين قانون، روند توليد محتوا هم شرايط مشابهي دارد و از همين الگو پيروي مي‌كند. در ميانه‌ اين ماجرا، اگر  استراتژي توليد محتوا قدرتمندي داشته باشيد، مي‌توانيد به يكي از توليد كنندگان محتواي پيشرو در اين رقابت سخت تبديل شويد.

از سويي ديگر، در چنين زمينه‌ كاري متغيري، تغيير اجتناب ناپذير است و روزي مي‌رسد كه استراتژي محتوايي شما نيازمند به روز رساني است. آگاهي از زمان انجام تغيير و چيزهايي كه براي دستيابي به يك رويكرد موفق براي راهبرد توليد محتوا نياز است، تفاوت ميان موفقيت بلند مدت و تلاشي كوتاه مدت را رقم مي‌زند.

توليد و تهيه يك استراتژي توليد محتوا كاري پيچيده است اما نوين ماركتينگ دراين راه سخت كنار شماست حتما براي مشاوره رايگان با دپارتمان توليد محتواي نوين ماركتينگ تماس بگيريد.

استراتژي توليد محتوا

چه زماني به روز رساني استراتژي محتوا را در دستور كار قرار دهيم؟

من به شخصه به هيچ يك از توليد كنندگان محتوا تغيير مداوم روش كاري را توصيه نمي‌كنم. در واقع، من به شدت به توليد محتواي آرام، پايدار و مناسب اعتقاد دارم.

به عبارتي ديگر، بسيار مهم است كه بدانيد چه وقت، زمان انتخاب چيزهاي جديد فرا مي‌رسد. پس اگر مي خواهيد بدانيداستراتژيست محتوا كيست و چه وظايفي دارد، مي توانيد به مقاله‌ي ديگري از نوين ماركتينگ كه در اين راستا براي شما آورده شده است مراجعه نماييد.

برخي از عوامل خارجي مهمي كه ممكن است بر راهبرد شما اثر گذار باشند عبارتند از:

  • بازار هدف شما تغيير كرده اما محتواي شما هنوز با خوانندگان و بينندگان اصلي هم‌خواني ندارد.
  • نيروهاي خارجي موجود در بازار، نيازها و علايق مخاطبان هدف شما را تغيير داده است.
  • محبوبيت كانال‌هاي توزيع شما دچار نوسان شده و شيوه‌ي استفاده محتوا توسط مخاطبين شما در حال تغيير است.
  • شما نيازمند تحولي هستيد كه شما را از رقيبي كه به تازگي به دنبال جذب مخاطبان شماست، متمايز كند.

اين‌ها فقط چند مورد از عواملي هستند كه مي‌توانند كارايي محتواي شما را دستخوش تغيير كنند. سؤال اساسي اين است كه چگونه مي‌فهميد كه يك يا چند مورد از عوامل فوق بر كار شما تأثير منفي دارد؟

استراتژي توليد محتوا

داده‌ها دروغ نمي‌گويند

اگر شاخص‌هاي شما در حال كاهش است، شما با نشانه‌اي واضح براي بررسي استراتژي بازاريابي محتوايي خود مواجه هستيد.

جوانا گابروو، استراتژيست محتوا اسكاي‌ورد، مثالي از اين مورد كه براي يكي از مشتريانش روي داده، بيان مي‌كند: يكي از مشتريان او متوجه مي‌شود كه مخاطبان مورد نظر كسب و كارش، به شيوه‌ي مورد نظر با محتواي منتشر شده تعامل نمي‌كنند. بر اساس بررسي جونا، وبلاگ اين مشتري «بسيار شخصي بوده و فقط كسب و كارهاي كوچك را هدف قرار داده است».

بنا بر نتايج حاصل از تجزيه و تحليل‌ها، جونا در مي‌يابد كه مخاطبان اين مشتري بيشتر جذب موضوعات «امن» منتشر شده مي‌شوند، موضوعاتي كه شركت اعتبار زيادي در آن‌ها دارد. در نتيجه، آن‌ها تصميم مي‌گيرند كه دسته بندي خود را روي سه موضوع امن ديگر كه با خط توليد محصولاتشان همخواني دارد، متمركز كنند. او در اينباره تشريح مي‌كند كه: «اساساً ما رويكرد را گسترده‌تر آغاز كرديم و پس از آن فهميديم كه هر چه رويكرد محدودتر باشد، مؤثرتر است».

جونا مؤكداً توصيه مي‌كند كه وقتي متوجه مي‌شويد كه تغيير  استراتژي توليد محتوا لازم است، « نگاهي جامع به شيوه‌ي رساندن پيام‌هايتان و چگونگي تعامل مخاطبانتان با آن‌ها داشته باشيد». او توصيه مي‌كند كه «به دنبال يافتن چرايي و چگونگي كار باشيد و پس از آن راهبرد خود را تغيير دهيد. چه محتوايي بايد توليد شود، چه موضوعاتي منتشر شوند و چگونه محتواي خود را منتشر كنيد».

البته چند روند نسبتاً كم اهميت‌تر ديگر نيز وجود دارد كه بايد در نظر بگيريد.

استراتژي توليد محتوا

شاخص‌هاي شما ثابت هستند

يكي ديگر از نشانه‌هاي نياز به تغيير و به روز رساني راهبرد محتوايي شما، مشاهده‌ي ثبات شاخص‌ها در بازه‌هاي دراز مدت، مثلاً سه تا شش ماهه، است.

به عنوان مثال Piktochart را در نظر بگيريد. سال 2015 و زماني كه من به گروه آن‌ها پيوستم، ترافيك وبلاگ آن‌ها حدود 50000 بازديد صفحه در ماه بود. رقمي كه البته چندان كم هم نبود! مشكل اصلي اين بود كه هرچند مطالب وبلاگ و به روز رساني‌هاي شبكه‌هاي اجتماعي با روندي پايدار ادامه پيدا مي‌كرد اما ترافيك سايت تغييري از خود نشان نمي‌داد و در همان سطح باقي مانده بود.

به عبارت ديگر هرچه سوخت به باك ريخته مي‌شد، موشك شليك نمي‌شد! ما نياز به تغييري در استراتژي توليد محتوا داشتيم كه روندمان بهبود يابد.

استراتژي توليد محتوا

رشد داشته‌ايد اما روندش ثابت بوده

زماني كه به دنبال يافتن مخاطبان بيشتر هستيد، رشد ثابت همواره چيز خوبي است. اگرچه اكثر شركت‌هاي موفق به دنبال رشد جهشي هستند. اگر نمودارهاي شما آهسته ولي پيوسته رشد را نشان مي‌دهند، شما مسيري درست را طي مي‌كنيد، هرچند شانس رشد بيشتر همواره براي شما وجود دارد.

چه زماني تصميم مي‌گيريد كه به سطح بالاتر برويد و فرمولي كه جواب داده را تغيير دهيد؟ چقدر براي تجربه‌ي چيزهاي جديد، بدون در نظر گرفتن تغيير در جلب مشتري و درآمد هزينه مي‌كنيد؟

مدير بخش بازاريابي شركت Buffer، كيون لي تشريح مي‌كند كه «هر وقت كه شما چيزي را در دست داريد كه جواب مي‌دهد، خطر استفاده از چيزي جديد كه ممكن است جوابگو نباشد وجود دارد، چيزي كه كاربران دوست نداشته باشند. درباره‌ي بهترين كانال‌هاي بازاريابي خود فكر كنيد. آخرين باري كه از آن‌ها استفاده كرده‌ايد چه زماني بوده است؟»

از بدو شروع به كار شركت، وبلاگ شركت Buffer همواره اساس راهبردهاي آن‌ها بوده است. با اينكه آن‌ها در روزهاي ابتدايي كار رشدي خيره كننده و جهشي را تجربه كردند، اما روند رشد آن‌ها در ادامه كاهش يافت، ولي توسعه‌ي كار هرگز متوقف نشد. آن‌ها با استفاده از داده‌ها و زمينه‌هاي مختلف مشكلات را رفع كرده و به آمار 1.3 ميليون بازديد در ماه دست يافتند.

زماني كه جنبه‌هايي خاص، نتايج مثبت ثابتي را به ارمغان مي‌آورند، سؤال بعدي اين است كه: چطور تصميم بگيريم كه كدام عنصر در راهبرد محتوايي نياز به تغيير دارد؟

به روز رساني استراتژي توليد محتوا

هنگامي كه از فرا رسيدن زمان تغيير برنامه‌ي بازاريابي محتوايي خود مطمئن شديد، براي استفاده از استراتژي توليد محتواي جديد كه ثمربخش خواهند بود آماده هستيد.

برنامه‌اي داده‌ساز طرح ريزي كنيد

بازاريابي محتوايي موفق در اعداد و ارقام مشخص مي‌شود. در حال حاضر شما استراتژي بازاريابي محتوايي پايداري داريد. همچنين با نگاهي به روش‌هايي كه در گذشته جواب داده است، مي‌توانيد برنامه‌اي را طرح ريزي كنيد كه براي آينده ثمربخش باشد.

زمينه‌هاي كليدي تغيير استراتژي توليد محتوا را بررسي كنيد مانند تجزيه و تحليل كلمات كليدي هدف، نوع محتوا، دسته‌هاي موضوعي و كانال‌هاي انتشار.

مثل هميشه، بسيار مهم است كه رويكردي جامع داشته باشيد و شاخص‌هايي نظير حجم، تعامل، جذب مشتري و نرخ تبديل موفق را بررسي كنيد. براي مثال، فرض مي‌كنيم محتواي شما ترافيك و تعامل بالايي را به دست مي‌آورد، اما اگر مخاطبان هدف تغيير كنند، اين موارد دليلي كافي براي فروش و كسب درآمد نيست.

آماده بودن ذهن شما براي استفاده از ايده‌هاي جديد براي اعمال در فرآيند و تضمين موفقيت حياتي است. ممكن است از ديدن اينكه كدام كلمات كليدي بيشترين نرخ تبديل را داشته‌اند يا آگاهي از تعداد خريداراني كه از يك نوع محتواي خاص كسب كرده‌ايد، شگفت زده بشويد. در نتيجه وقتي داده‌ها به شما زمينه‌ها و روش‌هاي كسب درآمد را نشان مي‌دهند، بايد براي بهبود آن‌ها تلاش كنيد.

همه چيز را تغيير ندهيد

بسيار مهم است كه همه‌ آنچه را كه در طول اين مدت ساخته‌ايد كنار نگذاريد. حتي مواردي كه به طور دائم نتايج خوبي نداشته‌اند نيز بايد در كار شما جايگاهي داشته باشند. مثلاً ممكن است يك دسته‌ي موضوعي شما نسبت به ساير دسته‌ها موفق‌تر باشد. در اين حالت بايستي اين دسته را با سرعت فعلي خود پوشش دهيد و موضوعات با محبوبيت كمتر را 50 تا 75 درصد كمتر پوشش دهيد.

شما نبايد هيچ يك از موضوعات خود را فراموش كنيد زيرا خطر از دست دادن مخاطبان خاص آن موضوعات وجود دارد، مخاطباني كه به سختي جذب شده‌اند. به علاوه، موتورهاي جستجو ارزش محتواي معمولي منتشر شده را درك مي‌كنند، اين موضوع هم به خودي خود انگيزه‌اي براي سئو است، البته در صورتي كه بخواهيد رتبه‌ي به دست آمده براي كلمات كليدي موضوعات با محبوبيت كمتر را حفظ كنيد.

اين مورد براي انواع محتوا و كانال‌هاي انتشار نيز صادق است. نبايد به اين دليل كه كارايي يك ويدئو يا محتواي شما در يك شبكه اجتماعي نامناسب بوده، از آن پلتفرم دست بكشيد. به جاي آن مي‌توانيد ميزان كار خود در آن شبكه را كاهش دهيد و يا رويكرد توليد محتواي خود را در آن زمينه‌ي خاص تغيير دهيد.

استراتژي توليد محتوا

با هدف گذاري مجدد و همكاري، هوشمندانه كار كنيد

به روز رساني استراتژي توليد محتوا فقط براي محتواي جديد قابل استفاده نيست. به جاي شروع از ابتدا، شما مي‌خواهيد كه محتوا را به روشي نو به دست مخاطبان برسانيد. تا به اينجا شما تعداد زيادي محتواي عالي داريد. مرحله‌ي بعدي اين است كه با داشتن آن‌ها، چگونه پيش برويد.

با هدف گذاري مجدد محتواهايي كه بهترين كارايي را داشته‌اند، مي‌توانيد كانال‌هاي بازاريابي جديد را آزمايش كرده و به مخاطبان بيشتري دست يابند. اين روش استراتژي كم خطرتري است زيرا محتواي شما همين حالا هم كارايي خود را با مخاطباني كه جذب كرده، ثابت كرده است.

به عنوان مثال، اگر يكي از كتاب‌هاي الكترونيك شما مخاطبان بسياري را به خود جذب كرده است، انتشار مجموعه‌ي فصل به فصل آن از طريق اسلايد در Slideshare، با لينك به صفحه‌ي كتاب الكترونيك در اسلايد آخر هر يك از فصول را در نظر بگيريد. شما با كمك Slideshare، براي مطلبي كه پيش از اين منتشر كرده‌ايد، به گروه جديدي از مخاطبان دست خواهيد يافت. اين تلاشي هوشمندانه براي جذب درآمد بالقوه است.

به روشي مشابه، مي‌توانيد همكاري با ساير شركت‌ها يا انتشارات‌هايي كه از محتواي توليدي كسب درآمد مي‌كنند را در نظر بگيريد. به عنوان مثال، همكاري محتوايي ميان Fitbit و Men’s Health به نويسندگي كريس كارتر (بازيكن سابق فوتبال امريكايي) براي ورزش حرفه‌اي سنگين همزمان با ثبت تعداد گام‌ها و ضربان قلب انجام شده است كه نتايج بسيار خوبي به همراه داشته است.

بسته به نوع همكاري، ممكن است سطح كنترل شما بر خلاقيت كار كاهش يابد اما هزينه براي يك همكاري راهبردي بابرنامه، مخاطبان جديدي را به ارمغان مي‌آورد كه توسط همكار شما انگيزش و جذب شده‌اند.

موضوعات جديد را تجربه كنيد

تا به اينجا من اساساً همه‌ي چيزهايي كه براي كار به آن نياز داريد و زمينه‌هايي كه تلاش‌هاي شما براي تغيير استراتژي توليد محتوا بايد به آن معطوف شود را گفته‌ام. اما يك مورد مهم وجود دارد. اگر روند كاهشي شما همچنان ادامه دارد، بايستي محدود كردن تمركز خود را متوقف كنيد؛ چراكه راهبردي محتوايي شما غير منعطف است و با تغييرات بازار همخواني ندارد.

به همين دليل بسيار مهم است كه همواره به دنبال فرصت‌هاي جديد باشيد. اين مورد به اين معني است كه به دنبال جذب نظر گروه جمعيتي جديدي باشيد، كانال‌هاي مختلف را امتحان كنيد، دسته‌هاي جديد را بررسي كنيد و ظرفيت فروش خود را افزايش دهيد. كاهش منابع مورد استفاده براي موضوعات، انواع محتوا و كانال‌هاي انتشار ناكارآمد مي‌تواند فضايي براي آزمون موارد جديد را فراهم كند.

هيچ يك از اين موارد، تيري در تاريكي نيست، بلكه روشي براي جمع آوري داده است. به روش‌هايي كه براي رقبا جواب داده و يا كارزارهايي كه در كانال كاري شما موفق بوده‌اند نگاه كنيد و از آن‌ها براي بهبود وضعيت خود ايده بگيريد.

به روز رساني استراتژي محتوا هيچگاه آسان نيست. اما فعالان بازار همواره بايد براي آن آماده باشند و هنگامي كه زمان آن فرا مي‌رسد تصميم بگيرند. حتي اگر انجام ندادن آن آسان‌تر باشد! بالاخره دنياي محتوا همواره در حال تغيير است و چيزي كه امروز جواب مي‌دهد شايد فردا جواب ندهد.


برچسب: توليد محتوا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۸ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۳۸:۳۶ توسط:mehdi موضوع:

همه چيز درباره گوگل سرچ كنسول

گوگل سرچ گنسول

گوگل سرچ كنسول با نام لاتين Google Search Console كه تا چندي بيش به نام گوگل وبمستر تولز(Google Webmaster Tools) شناخته مي‌شد؛ ابزار اصلي مديران وب‌سايت‌ها، براي بررسي وضعيت سايت از ديدگاه‌هاي مختلف در موتور جستجوي گوگل است. بي‌شك هر مدير سايت و هر شخصي كه مسئوليت سئوي سايت را بر عهده دارد؛ بايد به كار با اين ابزار گوگل تسلط كامل داشته باشد.

در اين مقاله وب‌سايت نوين ماركتينگ مي‌خواهم به زبان ساده شما را با بخش‌هاي گوناگون گوگل سرچ كنسول و كاربرد آن آشنا كنم.

نكته مهم: گوگل سرچ كنسول به مرور در حال انتقال سرويس خود روي رابط كاربري جديدي است. در نتيجه همه بخش‌ها در رابط كاربري جديد وجود ندارد. در اين مقاله اولويت من، معرفي اين سرويس بر مبناي رابط كاربري جديد است؛ و تنها بخش‌هايي كه هنوز به نسخه جديد منتقل نشده‌اند را طبق نسخه قبلي معرفي مي‌كنم.

در اين مقاله مي‌خوانيم:

  1. گوگل كنسول چيست؟
  2. ثبت سايت در گوگل كنسول
  3. آشنايي با بخش Performance
  4. آشنايي با بخش URL inspection
  5. آشنايي با بخش Index
  • Coverage
  • Sitemap
  1. آشنايي با بخش Enhancements
  • Mobile Usability
  • AMP
  1. آشنايي با بخش Manual Actions
  2. آشنايي با بخش Links
  3. آشنايي با بخش Settings

بررسي ابزارهاي منتقل نشده از نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول

  1. آشنايي با بخش Masغير مجاز مي باشدes
  2. آشنايي با بخش Search Appearance
  • Structured Data
  • Rich Cards
  • Data Highlighter
  • HTML Improvements
  1. آشنايي با بخش Search Traffic
  • International Targeting
  1. آشنايي با بخش Google Index
  • Blocked Resources
  • Remove URLs
  1. آشنايي با بخش Crawl
  • Crawl Errors
  • Crawl Stats
  • Fetch as Google
  • txt Tester
  • Sitemaps
  • URL Parameters
  1. آشنايي با بخش Security Issues يا مشكلات امنيتي
  2. آشنايي با بخش Web Tools يا ابزارهاي وب

1. گوگل كنسول چيست؟

گوگل كنسول ابزاري رايگان براي بررسي وضعيت سايت از نظر موتور جستجوي گوگل است. به كمك اين ابزار مي‌توان مشكلات احتمالي سايت را كه گوگل تشخيص داده است فهميد؛ دسترسي ربات‌هاي گوگل را به سايت سنجيد؛ از ميزان ترافيك دريافتي و تاريخچه رتبه كلمات كليدي آگاه شد؛ لينك‌هاي دريافتي از سايت‌هاي ديگر را سنجيد؛ و با توجه به اين موارد، زمينه را براي بهبود رتبه سايت در موتورهاي جستجو فراهم كرد.

2. ثبت سايت در گوگل كنسول

براي دسترسي به امكانات گوگل كنسول در ابتدا بايد سايت خود را در آن ثبت كرده و مالكيت خود را بر سايت مشخص كنيد. چراكه گوگل اطلاعات سايت را در اختيار هيچ‌كس جز مالك سايت و افرادي كه از طريق او داراي دسترسي شده‌اند، قرار نمي‌دهد.

براي انجام اين كار مراحل زير را طي كنيد:

  • وارد حساب گوگل خود شويد (طبيعتا براي استفاده از سرويس‌هاي گوگل شما بايد يك حساب در گوگل داشته باشيد.).
  • سپس به آدرس اين سرويس در گوگل برويد: https://www.google.com/webmasters
  • حال روي دكمه Add Property (گوشه بالا سمت چپ) كليك كنيد؛ تا باكس زير باز شود.
  • با اضافه كردن آدرس سايت مطابق مثال، روي دكمه CONTINUE كليد كنيد.گوگل سرچ گنسول
  • در اين مرحله مطابق تصوير زير بايد مالكيت و دسترسي خود را به سايت اثبات كنيد. براي انجام اين كار گوگل چند راه متنوع پيشنهاد مي‌دهد؛ اما بهترين و ساده‌ترين روش كپي فايل متني ارائه شده از گوگل در پوشه اصلي وب‌سايت است. اين كار را بايد از طريق دسترسي به هاست سايت خود انجام دهيد. پس از انجام اين كار با كليك روي دكمه VERIFY كليك كنيد.

گوگل سرچ گنسول

بجز بارگذاري فايل HTML روش‌هاي زير نيز براي تاييد مالكيت مورد پذيرش گوگل است:

  • افزودن تگ HTML به head سايت
  • تاييد اعتبار با كد گوگل آناليتيكس
  • استفاده از حساب Google Tag Manager

گوگل سرچ گنسول

در نهايت بهتر است هر دو نسخه آدرس دهي با www و بدون آن را به صورت جداگانه در گوگل سرچ كنسول ثبت كنيد. البته براي تاييد مورد دوم نياز به آپلود مجدد فايل نيست؛ و تنها با كليك روي دكمه VERIFY آدرس تاييد مي‌شود.

3. آشنايي با بخش Performance

اين بخش قدرتمندترين بخش گوگل سرچ كنسول جديد است. اين بخش دقيقا همان اهداف بخش Search Analytics در گوگل سرچ كنسول قديمي را دنبال مي‌كند. با اين تفاوت كه در نسخه جديد امكانات بيشتري براي دريافت خروجي‌هاي متنوع‌تر وجود دارد.

در بخش Performance مي‌توانيد تعداد كليك‌هاي دريافتي، تعداد ايمپرسشن‌ها، ميانگين نرخ كليك (CTR) و ميانگين رتبه سايت در موتور جستجوي گوگل را به صورت روزانه ببينيد. همچنين تمام اين اطلاعات براي هر كلمه كليدي و هر صفحه وب‌سايت نيز موجود است.

گوگل سرچ گنسول

وجود فيلترهاي مختلف از جمله فيلتر كردن اطلاعات بر اساس كشورهاي گوناگون و ديوايس‌هاي موبايل، دسكتاپ و تبلت؛ و قابليت بررسي بازه‌هاي زماني بيشتر (تا 16 ماه گذشته) نسبت به نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول و مقايسه بازه‌هاي زماني مختلف با يكديگر، از ساير امكاناتي است كه در اين بخش مشاهده مي‌كنيد.

اين بخش به شما كمك مي‌كند آماري دقيق از ورودي‌هاي سايت خود داشته باشيد؛ و بتوانيد به طور مرتب بر افت و خيز صفحات و كلمات كليدي خود نظارت كنيد. كاربردهاي مختلف بخش Performance بنا بر موقعيت‌هاي گوناگون مشخص مي‌شود؛ و شما با كسب تجربه و استفاده از اين ابزار، مي‌توانيد استفاده بهتري از آن داشته باشيد.

4. آشنايي با بخش URL inspection

با كليك روي دكمه URL inspection مي‌توانيد آدرس يكي از صفحات سايت خود را وارد كنيد. اين بخش اطلاعاتي دقيق در مورد وضعيت صفحه مد نظر ارائه مي‌دهد. اطلاعاتي شامل اينكه صفحه در گوگل ايندكس شده است يا خير؛ صفحه در نقشه سايت وجود دارد يا خير؛ صفحه در موبايل به خوبي نمايش داده مي شود يا خير، دسترسي ربات‌هاي خزنده گوگل به صفحه كامل است يا خير، و ساير مشكلات احتمالي صفحه را در اين بخش مي‌توانيد پيدا كرده و اصلاح كنيد.

گوگل سرچ گنسول

5. آشنايي با بخش Index

اين بخش يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي گوگل سرچ كنسول است. بخصوص براي سايت‌هايي كه دچار مشكلات ساختاري هستند؛ اين بخش راهنماي خوبي براي حل مشكلات است. در ادامه با دو قسمت اساسي اين بخش آشنا مي‌شويم.

بخش Coverage

اين بخش نشان مي‌دهد كه گوگل چگونه سايت شما را ايندكس مي‌كند. چه صفحاتي را ايندكس و چه صفحاتي را ايندكس نكرده است. علت ايندكس نكردن صفحات چيست؛ و سايت شما با چه خطاهايي در اين زمينه روبرو است.

گوگل سرچ گنسول

به عبارت ديگر در اين بخش مي‌توانيد تا حداكثر 1000 آدرس آخر صفحات سايت خود را در 4 بخش مختلف مشاهده كنيد.

  • صفحات داراي خطا (Error)
  • صفحات تاييد شده اما داراي هشدار (Valid with warning)
  • صفحات تاييد شده (Valid)
  • صفحات ايندكس نشده (Excluded)

اين بخش كمك مي‌كند تا از ايندكس شدن صفحات اضافي و تكراري و… جلوگيري كنيد. همچنين كمك مي‌كند تا صفحات مهم خود را بررسي كرده كه به درستي ايندكس شده باشند.

بخش Sitemap يا نقشه سايت

نقشه سايت يك فايل متني با فرمت xml بوده؛ كه شامل آدرس تمامي صفحات مهم سايت است. اين نقشه به ربات‌هاي خزنده گوگل كمك مي‌كند؛ تا بهتر و با سرعت بيشتري صفحات مدنظر شما براي ايندكس شدن را پيدا كرده و ثبت كنند.

گوگل سرچ گنسول

اين بخش نكته پيچيده‌اي ندارد. هرچند در نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول امكان بررسي خطاهاي نقشه سايت نيز وجود دارد؛ كه هنوز به نسخه جديد اضافه نشده است.

6. آشنايي با بخش Enhancements

اين بخش به ارائه گزارش‌هايي جهت بهبود و ارتقاي وضعيت سايت براي نمايش در موبايل مي‌پردازد؛ و داراي دو قسمت بررسي وضعيت نمايش ريسپانسيو سايت و نمايش نسخه ويژه موبايل در گوشي‌هاي هوشمند است.

بخش Mobile Usability

در اين بخش مي‌توانيد مشكلات و خطاهاي احتمالي نمايش سايت به صورت ريسپانسيو در گوشي‌هاي هوشمند را بررسي كنيد.

گوگل سرچ گنسولتعداد صفحات داراي خطا و صفحات بدون مشكل به صورت نمودار ثبت شده است. همچنين در زير نمودار اصلي، علت خطاها بر اساس موارد مختلف ليست شده است.

گوگل سرچ گنسول

بخش AMP

AMP يكي از تكنولوژي‌هاي جديد است؛ كه گوگل پيشنهاد مي‌كند وب‌سايت‌ها، بخصوص وب‌سايت‌هاي محتوا محور، از جمله مجلات آنلاين، از آن براي بهبود سرعت صفحات سايت خود استفاده كنند. با استفاده از اين تكنولوژي شما مي‌توانيد براي هر صفحه سايت خود، نسخه فشرده و سبك شده‌اي براي نمايش در نتايج جستجوي موبايلي بسازيد.

در اين بخش از گوگل سرچ كنسول شما مي‌توانيد خطاهاي احتمالي در اين صفحات را يافته و اصلاح كنيد.

7. آشنايي با بخش Manual Actions

اگر وب‌سايت شما به دليل عدم رعايت اصول و قواعد سئو و استفاده از روش‌هاي كلاه سياه در سئو، از طرف گوگل و به صورت دستي اسپم شود؛ در اين بخش اطلاعيه‌اي مبني بر پنالتي شدن سايت دريافت مي‌كنيد. اين بخش بجز اين مورد كاربرد ديگري ندارد؛ و البته اميدوارم هيچ وقت در اين بخش پيامي دريافت نكنيد.

براي آشنايي بيشتر با سئوي كلاه سياه black hat SEO در سال ۲۰۱۸ به مقاله اي كه نوين ماركتينگ براي شما آماده كرده است، مراجعه نماييد.

8. آشنايي با بخش Links

يكي از اصول اساسي سئوي داخلي لينك‌سازي‌هاي خوب بين صفحات داخلي است. همچنين اصلي‌ترين اصل سئوي خارجي دريافت بكلينك‌هاي با كيفيت از سايت‌هاي ديگر است. پس بسيار مهم است كه اطلاعات دقيقي از لينك‌هاي خارجي و داخلي سايت خود و جزئيات هركدام بدانيد.

در اين بخش از گوگل سرچ كنسول مي‌توانيد با جزئيات مناسب لينك‌هاي داخلي و خارجي سايت خود را ببينيد.

گوگل سرچ گنسول9. آشنايي با بخش Settings

در اين بخش مي‌توانيد براي افراد ديگري كه حساب گوگل دارند؛ يك دسترسي با سطح كامل يا محدود تعريف كنيد.

گوگل سرچ گنسول

بررسي ابزارهاي منتقل نشده از نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول

براي رفتن به نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول كافي است از انتهاي منوي عمودي سمت چپ صفحه (در نسخه جديد) روي دكمه Go to the old version كليك كنيد.

1. آشنايي با بخش  Masغير مجاز مي باشدes

گوگل سرچ كنسول مشكلات جدي‌تر، تغييرات و آپديت‌هاي مختلف و به طور كلي موارد مهم را از طريق پيام به كاربران خود اعلام مي‌كند. اين پيام هم در قسمت Masغير مجاز مي باشدes گوگل سرچ كنسول قابل مشاهده است؛ و هم از طريق ايميل براي كاربران ارسال مي‌شود.

2. آشنايي با بخش Search Appearance

اين بخش از گوگل سرچ كنسول داراي ابزارهايي است كه شكل نمايش اطلاعات صفحات سايت شما را در گوگل نشان مي‌دهد؛ و اگر در اين زمينه مشكل يا خطايي وجود داشته باشد؛ جزئيات آن را به شما اعلام مي كند.

بخش Structured Data

حتما در نتايج گوگل با مواردي كه به نوعي ويژه هستند روبرو شده ايد. مثلا نتايجي كه در كنارشان ستاره دارند؛ و يا يك رويداد را معرفي مي‌كنند؛ و يا ساختارشان براي نمايش ويدئو بهينه شده است. اين صفحات از داده‌هاي ساختار يافته يا همان Structured Data استفاده مي‌كنند.

اين بخش از گوگل سرچ كنسول اجازه مي‌دهد انواع داده‌هاي ساختار يافته سايت خود را بررسي كنيد؛ و در صورتي كه خطايي در شكل كدنويسي آنها وجود داشته باشد؛ آن را به شما اطلاع مي‌دهد.

گوگل سرچ گنسولبخش Rich Cards

به طور خلاصه ريچ كارد نيز نوعي داده ساختار يافته است. با اين تفاوت كه نسبت به Structured Data ساختارهاي دقيق‌تري را تعريف مي‌كند. اين شكل از نمايش اطلاعات در نتايج جستجو را احتمالا در ابتداي نتايج جستجو و با جزئيات بيشتر از Structured Data ديده‌ايد.

به هر روي اگر از اين شكل داده در كدنويسي و ساخت صفحات خود استفاده كرده باشيد؛ در اين بخش مي‌توانيد خطاهاي احتمالي مرتبط با آن را در اين بخش از گوگل سرچ كنسول ببينيد.

بخش Data Highlighter

اين بخش در واقع يكي از بهترين ابزارهاي گوگل سرچ كنسول است. اين ابزار پس از ساخته شدن ريچ اسنيپت‌ها ارائه شد. با كمك ابزار Data Highlighter مي‌توانيد الگوي داده‌ها و اطلاعات ارائه شده در صفحات سايت خود را به گوگل توضيح دهيد. اين كار كمك مي‌كند كه اطلاعات سايت را با شيوه‌اي جذاب‌تر و ويژه‌تر و در قالب ريچ اسنيپت‌هاي مختلف يا Google Knowledge Graph در نتايج جستجو مشاهده كنيد.

گوگل سرچ گنسولهمان‌طور كه مشاهده مي‌كنيد؛ در اين بخش مي‌توانيد ساختارهاي متنوعي را براي صفحات خود تعريف كنيد.

در تصوير زير ديتاهايلايت‌هاي مشخص شده براي يك سايت را مشاهده مي‌كنيد.

گوگل سرچ گنسول

بخش HTML Improvements

توليد محتوا با اهميت‌ترين موضوع در يك سايت است. اما محتواي تكراري يكي از مشكلاتي است كه مي‌تواند به اعتبار سايت نزد موتورهاي جستجو لطمه بزند. بنابراين متخصصين سئو حساسيت ويژه‌اي روي آن دارند. در اين قسمت مي‌توانيد اطلاعات خوبي از موارد تكراري در صفحات مختلف سايت خود بدست آوريد.

تعداد صفحات با توضيحات متاي تكراري، بيش از حد بلند و بيش از حد كوتاه، اولين اطلاعاتي است كه اين بخش در اختيار شما مي‌گذارد.

همچنين درباره عنوان صفحات سايت، در اين بخش مي‌تواند تعداد صفحات بدون عنوان، صفحات با عنوان تكراري و صفحات با عنوان بيش از حد كوتاه يا بلند را در اين صفحه بررسي كرده و در صورت لزوم به اصلاح آنها در سايت خود بپردازيد.

گوگل سرچ گنسول

3. آشنايي با بخش Search Traffic

اين بخش از گوگل سرچ كنسول دقيقا همان اطلاعاتي را ارائه مي‌دهد كه در بخش Performance سرچ كنسول جديد توضيح داده شد. پس فقط يك مورد كه از اين بخش به نسخه جديد گوگل سرچ كنسول منتقل نشده است را معرفي مي‌كنيم.

بخش International Targeting

در اين بخش مي‌توانيد كشور هدف را از يك ليست بازشو مشخص كنيد. همچنين اين بخش نشان مي‌دهد كه زبان بكار رفته در محتواي سايت مشخص شده است يا خير. تعيين اين موارد به دريافت بازديد هدفمندتر از زبان و منطقه مدنظر كمك مي‌كند.

گوگل سرچ گنسول

4. آشنايي با بخش  Google Index

در اين بخش مي‌توانيد از وضعيت صفحات ايندكس شده سايت خود مطلع شويد؛ و تنظيماتي را براي بهبود آن انجام دهيد. اين بخش شامل سه زيرمجموعه است كه 2 مورد آن هنوز به گوگل سرچ كنسول جديد منتقل نشده و در ادامه آنها را معرفي مي‌كنيم.

بخش Blocked Resources

در اين بخش قسمت‌هايي از صفحات سايت شما كه ربات گوگل به دلايل مختلف به آن دسترسي ندارد، ليست شده است. وجود اين خطا باعث مي‌شود كه گوگل صفحات سايت شما را به صورت كامل كراول و ايندكس نكند. البته گاهي دسترسي گوگل به بعضي از منابع صفحه با دلايل درستي بسته شده است. به هر حال در اين بخش مي‌توانيد اين موارد را مشاهده كرده و در صورت نياز از طريق سايت آنها را اصلاح كنيد.

گوگل سرچ گنسولبخش Remove URLs

به هر دليلي ممكن است لازم باشد صفحه‌اي از سايت خود را از نتايج گوگل پاك كنيد. در اين شرايط اين بخش به كمك شما خواهد آمد.

گوگل سرچ گنسول

5. آشنايي با بخش  Crawl

هيچ كدام از ابزارهاي اين بخش هنوز به گوگل سرچ كنسول جديد منتقل نشده است. ابزارهاي اين بخش عموما به مسائل مرتبط با كراول كردن صفحات سايت شما و مسائل آن مي‌پردازند.

بخش Crawl Errors

اين بخش يكي از پر اهميت‌ترين اطلاعات را درباره دسترسي ربات‌هاي گوگل به سايت شما، در اختيارتان مي‌گذارد. براي ثبت تغييرات صفحات سايت و ايندكس شدن آنها در نتايج جستجوي گوگل، طبيعتا بايد ربات گوگل دسترسي درستي به سايت شما داشته باشد. در اين بخش مي‌توانيد مشكلات و خطاهاي احتمالي را پيدا كرده و در صورت نياز رفع كنيد.

در اين بخش Site Errors نشان‌دهنده دسترسي ربات گوگل به سايت شماست. اين دسترسي بر مبناي DNS، اتصال سرور و دسترسي به فايل robot.txt، سنجيده مي‌شود.

گوگل سرچ گنسولURL Errors نيز خطاهاي عدم دسترسي به صفحات سايت را بر مبناي كد خطا و آدرس صفحه مشكل‌دار نشان مي‌دهد.

گوگل سرچ گنسول

بخش Crawl Stats

اين بخش آمارهايي درباره ميزان كراول شدن صفحات وب‌سايت شما ارائه مي‌دهد.

در اولين بخش تعداد صفحات كراول شده در هر روز را مشاهده مي‌كنيد. در اين بخش همچنين بيشترين، كمترين و ميانگين تعداد صفحات كراول شده را نيز مشاهده خواهيد كرد.

گوگل سرچ گنسولدر بخش دوم ميزان حجم صفحات كراول شده در هر روز را مشاهده مي‌كنيد. در اين بخش نيز بيشترين، كمترين و ميانگين حجم صفحات كراول شده مشخص شده است. اين بخش مي‌تواند درباره ميزان حجم صفحات سايت و مناسب بودن آن به شما كمك كند.

گوگل سرچ گنسولدر آخرين بخش اين ابزار نيز ميانگين مدت زمان دانلود كامل يك صفحه از سايت در هر روز ارائه شده است. در اين بخش نيز بيشترين، كمترين و ميانگين كلي را مي‌توانيد مشاهده كنيد. اين بخش نيز معياري كلي براي سنجش سرعت سايت است.

گوگل سرچ گنسولبخش Fetch as Google

در اين بخش مي‌توانيد از گوگل درخواست كنيد يك صفحه خاص از سايت شما را (صفحه جديد يا آپديت شده) دوباره بررسي و ايندكس كند. البته گوگل به صورت خودكار اين كار را به مرور انجام مي‌دهد؛ اما اين ابزار كمك مي‌كند تا اين كار براي موارد خاص سريع‌تر انجام شود.

همچنين به كمك اين ابزار مي‌توانيد ببينيد كه گوگل چه بخش‌هايي از صفحه شما را تشخيص داده و به چه بخش‌هايي دسترسي ندارد. به عبارت ديگر متوجه مي‌شويد كه گوگل صفحات سايت شما را چگونه مي‌بيند.

گوگل سرچ گنسولبخش Robots.txt Tester

فايل روبوت مهم‌ترين تنظيم براي تعريف دسترسي‌هاي مختلف ربات‌هاي گوگل و ساير موتورهاي جستجو، به صفحات سايت شماست. در اين بخش مي‌توانيد جزئيات فايل روبوت خود را ببينيد. همچنين در اين بخش خطاها و اشكالات فايل روبوت شناسايي شده است.

گوگل سرچ گنسولدر نهايت با اين ابزار مي‌توانيد تست كنيد كه يك صفحه خاص از سايت شما توسط فايل روبوت مسدود شده است يا خير.

بخش Sitemaps

البته اين بخش به گوگل سرچ كنسول جديد منتقل شده است؛ اما هنوز امكانات آن كامل نيست. در نسخه قديمي گوگل سرچ كنسول شما مي‌توانيد خطاهاي نقشه سايت خود را نيز، به همراه علت خطا مشاهده كرده و آن را برطرف كنيد.

بخش URL Parameters

بهتر است به اين بخش دست نزنيد؛ اما اگر اين كار لازم است، حتما با مطالعه كامل روش استفاده و با دقت بسيار سراغ آن برويد.

به طور خلاصه در اين بخش تنظيم مي‌كنيد كه URLهاي داراي پارامتر در سايت شما، چه ويژگي متفاوتي با نسخه بدون پارامتر همان URL دارند؛ و آيا بايد در نتايج موتور جستجوي گوگل ايندكس شوند يا خير.

گوگل سرچ گنسول

6. آشنايي با بخش Security Issues يا مشكلات امنيتي

اين بخش تنها نقش اطلاع رساني در زمينه مشكلات امنيتي در سايت را بر عهده دارد. در واقع اگر سايت شما به كدهاي مشكل‌دار و بدافزار آلوده شود؛ در اين بخش پيغامي مبني بر وجود مشكل امنيتي خواهيد ديد.

مشكلات امنيتي مي‌تواند سايت شما را در نتايج جستجو دچار افت رتبه كند. در نتيجه اميدوارم هميشه در اين صفحه با پيغامي كه در تصوير زير مي‌بينيد، روبرو شويد.

گوگل سرچ گنسولدر نظر داشته باشيد كه اين ابزار جايگزين نرم‌افزارهاي امنيتي نيست؛ و معمولا اطلاع‌رساني آن با تاخير محسوسي همراه است.

7. آشنايي با بخش Web Tools يا ابزارهاي وب

در اين بخش ابزارها و منابع مختلف خارج از مجموعه گوگل سرچ كنسول (اما متعلق به گوگل) كه براي مديريت سايت به كمك شما مي‌آيند را مشاهده مي‌كنيد. با توجه به گستردگي موضوع و اينكه هر كدام از اين ابزارها (مثل آمارگير گوگل) مي‌توانند يك موضوع مقاله باشند؛ و همچنين به اين دليل كه خارج از مجموعه ابزارهاي گوگل سرچ كنسول قرار دارند؛ از بررسي آنها در اين مقاله صرف نظر مي‌كنيم.

در نهايت ذكر اين نكته ضروري است كه با توجه به پيچيدگي‌ها و جزئيات بالاي هر بخش از گوگل كنسول، در اين مقاله تنها به طور خلاصه كاربرد و ويژگي‌هاي هر بخش بررسي شد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ دى ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۱۹:۴۷ توسط:mehdi موضوع:

۳ قابليت فوق العاده Google Ads كه ممكن است از آنها استفاده نكرده باشيد

تبليغ در گوگل

من كور بودم و حالا مي‌توانم ببينم!  زيرا در  Google Ads ابزارهايي پيدا كردم كه تحولي بسيار عظيم در كارم ايجاد كرده.

خب، ممكن است اين موضوع به همين بزرگي نباشد اما اين شانس وجود دارد كه با استفاده از 3 ابزاري كه امروز در مورد آن صحبت مي‌كنيم مي‌توانند كمپين‌هاي تبليغ در گوگل (Google Ads) شما را مديريت كنند و آنرا خيلي آسانتر كند و نتايج را بهبود ببخشد.

اجازه دهيد شروع كنيم.

Auction Insights در   Google Ads

در حالي كه گوگل با سخاوتمندي تمام تعدادي از ابزار خود را براي كمك به شما براي طراحي و مديريت كمپين‌ها ارائه مي‌كند، وقتي زمان برآورد رقابتتان فرا مي‌رسد، ابزار زيادي وجود ندارد و ارزيابي رقابتتان ضروري مي‌شود.

ابزار Auction Insights يكي از معدود ابزاري است كه در دسترس است و وقتي به طور منظم بررسي و استفاده شود، مي‌تواند بسيار به شما در تبليغاتي كه استفاده مي‌كنيد كمك كند.

اساساً، اين ابزار به شما اجازه مي‌دهد كمپين‌ها را با همديگر مقايسه كنيد و به شما نشان دهد كه در كجا بهتر عمل كرده‌ايد. همچنين مي‌تواند فرصت‌هاي جديد و بدون استفاده را براي شما به صورت برجسته نشان دهد.

 

Google Ads

در اين ابزار شش KPI براي مقايسه كمپين ها با يكديگر بر اساس رقبايتان وجود دارد:

  1. Impression Share: يك مقياس براي مشخص كردن اينكه تبليغات برند هر چند وقت يكبار در مزايده شما نمايش داده مي‌شوند.
  2. Average Position: رتبه متوسط آگهي است.
  3. Overlap Rate: نشان دهنده اين است كه آگهي ديگر تبليغ كنندگان هر چند وقت يكبار يك واكنش در همان مزايده اي كه ديگران هم هستند دريافت مي‌كند.
  4. Position Above Rate: هر چند وقت يكبار آگهي تبليغ كنندگان در يك مزايده به موقعيت‌هاي بالاتري از آگهي شما نمايش داده مي‌شود، وقتي كه هر دو تبليغ در يك زمان نمايش داده شوند.
  5. Top of Page Rate: هر چند وقت يكبار آگهي شما (يا آگهي ديگر تبليغ دهندگان، بسته به اينكه كدام سطر را نگاه مي‌كند) در بالاترين رتبه صفحه نتايج جستجو نمايش داده مي‌شود.
  6. Outranking Share: هر چند وقت يكبار آگهي شما رتبه بالاتري در مزايده نسبت به ديگر آگهي تبليغ كنندگان كسب مي‌كند يا اگر آگهي شما در چه زماني نمايش داده مي‌شود وقتي آگهي ديگران نشان داده نمي‌شود.

در ادامه چند روش كه بوسيله آنها ابزار Auction Insights مي‌تواند به شما آگاهي در خصوص كمپين شما بدهد و به شما كمك كند تا مناطقي كه بايد بهبود يابند را بشناسيد و به شما تصويري از مسير رقابتي تان را مي‌دهد:

  • مشخص شدن اينكه رقبايتان ممكن است چه مقدار impression share استفاده ميكنند. براي مثال، اگر بدانيد كه impression share شما 50 درصد است و براي يكي از رقبايتان اين مقدار برابر 75 درصد است مي‌توانيد تخمين بزنيد كه رقيبتان 50 درصد بيشتر از شما از impression share استفاده مي‌كند. بله، عوامل ديگري نيز مانند Quality Score, max bids و غيره نيز وجود دارند اما با اين اوصاف اين KPI مي‌تواند مفيد باشد.
  • دريافت يك بررسي سريع در خصوص اينكه شما چقدر خوب توانستهايد كمپين خود را تنظيم كنيد. اينكار با نگاه كردن به موقعيت متوسط انجام مي‌شود – در اسكرين شات بالا وجود دارد – شما يك موقعيت متوسط 1.2 دريافت مي‌كنيد كه به شما مي‌گويد كمپين شما بهتر از بيشتر رقبايتان اجرا مي‌شود (pointers-school.co.uk در اينجا رتبه دوم بهترين ها خواهد بود).
  • ديدن اينكه بزرگترين رقيب شما كيست. با بررسي overlap rate. براي مثال، به نظر مي‌رسد آگهي هاي سايت energy-kids.co.uk اغلب اوقات بيشتر از سايت ما نمايش داده مي‌شود كه اين موضوع نشانگر اين است كه اين سايت بيشتر از ما در مزايدات شركت نموده است.
  • شناسايي كمپين هايي از رقبا كه بهتر از ما هستند. اين كار با استفاده از Position Above Rate قابل انجام است. در مثال فوق، تبليغات سايت pointers-school.co.uk فقط در نيمي از زمان جستجو بالاتر از سايت ما نمايش داده مي‌شود.

توجه: ابزار Auction Insights فقط براي كمپين هاي Google Search Network and Shopping موجود است. براي كمپين هاي Shopping، اين ابزار از 3 مقياس فقط استفاده مي‌كند: Impression Share, Outranking Share, Overlap Rate.

Drafts & Experiments در   Google Ads

شايد اين ابزار كم استفاده‌ترين و در عين حال با ارزش‌ترين ابزار در دسترس تبليغات در گوگل شما باشد و پتانسيل افزايش ROI شما را به طور قابل توجهي دارد.

فقط كافيست به سادگي اين ابزار را در Google Ads قرار دهيد تا به شما اجازه تست كردن متغيرهاي مهمي در تبليغاتتان مانند موارد زير را بدهد:

  • استراتژي ارائه پيشنهاد
  • صفحات فرود
  • امكان تطابق كلمات كليدي
  • كپي تبليغات
  • كلمات كليدي جديد

چرا بايد از ابزار Drafts & Experiments استفاده كنيم؟

اگر چه منافع زيادي در تستهاي موجود در اين ابزار وجود دارد، ولي در اينجا ما به دو عدد از با ارزشترين منافع اين ابزار مي‌پردازيم:

  • شما مي‌توانيد تستهاي جديدي براي كمپين هاي ايجاد و اجرا كنيد بدون اينكه بر روي عملكرد كمپين هاي اصلي شما اثري بگذارد.
  • شما مي‌توانيد به آساني المان هاي جديد مانند صفحات فرود كه ممكن است باعث شكست كمپين شما شوند را با حداقل ريسك و تخصيص درصد كمي از كل ترافيكتان تست كنيد.

Google Adsدر اينجا اسكرين شاتي براي بيان قدرت اين ابزار وجود دارد.

يك تست براي صفحات فرود جديد نشان مي‌دهد كه آنها 500 درصد از نرخ تبديل بالاتري برخوردار هستند و 75 درصد نرخ هزينه به تبديل كمتري را به همراه دارند. با مقايسه اين اطلاعات در طول بازه 6 ماهه و يك تجربه اندك مانند اين، هزاران بار شما از دردسر نجات پيدا مي‌كنيد.

برخي محدوديت هاي اين ابزار كه بايد به آن توجه كرد عبارتند از:

  • فقط در كمپين هاي Google Search and Display موجود است
  • اين ابزار نمي‌تواند در كمپين هاي فروشگاهي، نصب برنامه و يوتيوب استفاده شود
  • نميتوانيد از بودجه به اشتراك گذاشته شده استفاده كنيد
  • تغييراتي كه بر روي كمپين اصلي مي‌دهيد بر روي آزمايشتان اثري نمي‌گذارد
  • نمي‌توانيد استراتژي ارائه پيشنهادات را خودكارسازي كنيد
  • نمي‌توانيد يك آزمايش در حال اجرا را معلق كنيد و فقط مي‌توانيد آنرا متوقف كنيد
  • نمي‌توانيد آزمايش قبلي كه انجام داده ايد را مجدد فعال كنيد و بايد يك آزمايش جديد دوباره تنظيم كنيد

آماده شروع هستيد؟

خوشبختانه، حالا شما آماده اجراي يك آزمايش هستيد اما صبر كنيد، موارد ديگري نيز وجود دارد. چند راهنما است كه بايد به خاطر بسپاريد:

  • اگر بودجه تان محدود بود، براي جلوگيري از توقف طولاني پيش از مشاهده نتايج آماري ايده خوبي است كه ترافيك را نصف كنيد تا اينكه سهم كمتري را به آزمايش اختصاص دهيد.
  • ابتدا با آزمايش كردن مهمترين المان ها شروع كنيد – صفحات فرود و استراتژي ارائه پيشنهاد (در بيش از دو كمپين متفاوت) معمولاً انتخاب خوبي براي بيشتر كمپين هاي كوچك تا متوسط هستند.
  • هر كمپين فقط بايد بر روي تست كردن يك متغير در يك زمان تمركز كند – دقيقاً براي آزمايش كردن چندين مورد طراحي نشده است.
  • اگر KPI هدفتان چيزي به غير از نرخ تبديل است پيش از شروع كمپين آنرا مشخص كنيد.

مقاله مرتبط: 10 ترفند براي به دست آوردن كليك بيشتر در گوگل ادوردز

Google Ads Scripts

به عنوان آخرين ابزار، ما ابزار ديگري را داريم كه مي‌تواند به طور جدي حجم كاري شما را بكاهد اما اغلب به عنوان اسكريپت شناخته مي‌شود.

به سادگي اسكريپت را قرار دهيد و كدهاي جاوا اسكريپت براي كنترل يا خودكارسازي برخي جنبه هاي كمپين خود طراحي كنيد. شما فقط نياز به دانش ابتدايي كدنويسي جاوا اسكريپت داريد تا بتوانيد از پس اين كار برآييد و زمانيكه اولين اسكريپت خود را پياده ساي كرديد، يك اسكريپت جديد را به كمپين به آساني اضافه خواهيد كرد.

در ادامه به برخي از موارد رايجي كه از اين ابزار استفاده مي‌شود اشاره شده است:

  • تكميل آسان يكباره فعاليتهاي زمانبر مانند تغيير نام كمپين ها در همه اكانت هاي شما يا بروزرساني پيشنهادها در همه كلمات كليدي شما.
  • صرفه جويي در زمان كپي كردن – به آساني مي‌توانيد داده خروجي را از اكانت Google Ads به Google Sheets يا Excel Spreadsheets كپي كنيد.
  • ايجاد پيغام هاي اعلان مهم مانند چك كردن روزانه كاركردن صفحات فرود يا اطلاع از تداخل كلمات كليدي. (به عنوان مثال برخي كلمات كليدي منفي از نمايش تبليغات مهم جلوگيري مي‌كنند.)
  • خودكارسازي فعاليت ها – مي‌خواهيد هر زمان كه بودجه تان كاهش يافت كمپين ها معلق گردند تا مجدد بودجه تان به مقدار مناسبي برسد؟ مشكلي نيست با اين ابزار امكان خودكارسازي اين فرآيند وجود دارد.

براي اين كه يك كمپين موفق گوگل ادوردز داشته باشيد با دپارتمان تبليغات در گوگل نوين ماركتينگ تماس بگيريد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۴۷:۲۷ توسط:mehdi موضوع:

طراحان گرافيك اين ۷ راز را به شما نمي گويند

آيا تا به حال شده كه با  طراحان گرافيك بحث كنيد و آن‌ها به شما وعده يك طراحي فوق العاده  براي طراحي سايت بدهند اما در نهايت يك افتضاح بزرگ براي شما به بار بياورند؟

حتي اگر شما يك متخصص نباشيد باز هم مي‌توانيد فرق بين بد و خوب را تشخيص دهيد. همچنين مي‌توانيد خوب تشخيص دهيد كه چه وقت مورد سواستفاده قرار گرفته‌ايد.

شايد با اصول ديجيتال ماركتينگ آشنايي نداشته باشيد اين مقاله مي تواند براي شما مفيد باشد

زماني كه انتظار داشتيد وبسايتتان، در فضاي آنلاين، شما را به موفقيت برساند اما در نهايت چيزي كه به دست آورده‌ايد حتي ارزش پيكسل‌هاي مورد استفاده براي نمايشش را نداشته است. بدتر از همه اين است كه بايد از اول شروع كنيد در حالي كه ماه‌ها از زمان و مقدار زيادي از سرمايه خود را از دست داده‌ايد و به اعتبار كاري خود لطمه زده‌ايد و كلي هم دردسر به خاطر آن تحمل كرده‌ايد و در اين شرايط بايد همه چيز را از ابتدا شروع كنيد.

اين وضعيت در واقع به وحشتناكي يك كابوس است كه دوست نداريم دوباره برايمان تكرار شود در ادامه تعدادي از رازهايي كه طراحان گرافيك وبسايت‌ها به شما نمي‌گويند را براي‌تان بازگو مي‌كنيم. رازهايي كه دانستن آنها باعث صرفه جويي در هزينه و زمان شما مي‌شود.

راز شماره 1: زيبايي هميشه به كار نمي‌آيد

شما دوست داريد كه وبسايتتان عالي به نظر برسد و جلوه‌هاي بصري زيبا براي بيننده ايجاد نمايد اما ظاهر زيبا هميشه فروش بالا براي شما به همراه ندارد. در حالي‌ كه راهنمايي كاربران ممكن است بتواند اين‌كار را انجام دهد.

وبسايت شما بايد كار يك راهنما را انجام دهد و تجارت شما را به بازديد كنندگان بشناساند و به آنها خوش‌آمدگويي كند و قسمت‌هاي مختلف را به آنها معرفي كرده و تمامي موارد مورد علاقه آنها را قبل از اين‌كه سايت را ترك كنند، به آنها ارائه دهد. درست مانند يك راهنما، وبسايت بايد بتواند راهنمايي درست براي رساندن بازديدكنندگان به نقطه مورد علاقه‌شان و همچنين جايي كه شما علاقه داريد بروند را ارائه دهد.

آيا بد است كه وبسايت زيبايي داشته باشيد؟

نه من ابدا چنين ادعايي نكردم. اگر شما بتوانيد وب سايتي داشته باشيد كه هم زيبا باشد و هم نتايج مطلوب را به دست آورد بسيار عالي است، اما اگر شما مجبور شويد بين اين دو يكي را برگزينيد، بهتر است كه به دنبال نتايج مطلوب باشيد. بردن جوايز در زمينه طراحي خيلي خوب است ولي با آنها نمي‌توان صورتحساب‌ها را پرداخت كرد و اين مشكلي است كه طراحان گرافيك آن را حل نمي‌كنند.

راز شماره 2: شما به بازطراحي نيازي نداريد

فرض كنيد كه در موقعيتي قرار گرفته‌ايد كه بخواهيد براي جنس مخالف جذاب‌تر به نظر برسيد. در اين حال اگر از يك آرايشگر كمك بخواهيد يك مدل موي جديد را پيشنهاد مي‌كند و پيشنهاد يك گريمور يك قيافه جديد است و اگر از مربي موفقيت سوال كنيد… خودتان باقي ماجرا را مي‌دانيد. بنابراين اگر از طراحان گرافيك  بخواهيد سايت شما را ارتقا دهند چه اتفاقي مي‌افتد؟ دقيقا درست فكر كرده‌ايد. يك طراحي جديد انتظاري شما را مي‌كشد.

به خاطر داشته باشيد كه طراحي سايت شما بخشي از  تصويري بزرگ‌تر است. اگر پيام شما اشتباه باشد يا به يك بازبيني كپي رايت نياز داشته باشد چه؟ اگر برند تجاري شما در مسير اشتباهي قدم بردارد چه؟ يا اگر استراتژي تجاري شما نقطه ضعف‌هايي داشته باشد چه. يا اگر مشكلاتي در ارتباط با توليدات و سرويس‌هاي خود داشته باشيد؟

در اين شرايط نمي‌توانيد از پس هزينه مشاوره با 12 متخصص برآيد چون بعد از آن نياز داريد تمام اجزاي تجارت خود را بازبيني نماييد. به جاي آن از يك مشاور ارشد كمك بخواهيد كه زمينه‌هاي مختلفي از وبسايت شما را بررسي كرده و نقاط مشكل دار را مشخص نمايند.

اين دسته از متخصصان تمامي مراحل اجرا را مي‌شناسند و مي‌دانند هر يك از آنها چطور كار مي‌كنند و چه نقشي در معادله كلي بازي دارند. در اين شرايط ممكن است بدانيد طراحان گرافيك سايت شما هيچ نقصي ندارند و براي مثال تنها با تغيير روش بازاريابي مشكل شما حل مي‌شود. به همين راحتي!

راز شماره 3: لازم نيست هزينه زيادي كنيد

طراحان گرافيك و ديگر ارگان‌هاي خدمات رسان به سايت شما هميشه  مي‌گويند شما متناسب با هزينه‌اي كه پرداخت مي‌‌كنيد خدمات به دست مي‌آوريد. گاهي هم اين مطلب درست است، اما قطعا درست نيست كه شما تمام پس‌انداز زندگي خود را براي طراحان گرافيك سايت خود در ازاي طرحي خوب هزينه كنيد. طراحان گرافيك زيادي وجود دارند كه ممكن است بخواهند از غفلت شما استفاده كرده و به نفع خود هزينه‌هاي زيادي را به شما تحميل كنند.

براي اين كار ممكن است سعي كنند شما را با اصطلاحات فني و برنامه نويسي عجيب و غريب گول بزنند. در اين شرايط تسليم نشويد و محدوده بودجه خود را مشخص كرده و طراحاني بيابيد كه بتوانند با همين بودجه براي شما كار كنند و بتوانند با سبكي كه شما براي سايت تجاري خود مدنظر داريد كنار بيايند.

سايت‌هاي مشابه را ببينيد و طراحان گرافيك آنها را پيدا كنيد. نظرات افراد را راجع به طراحي آنها بخوانيد به اين ترتيب مي‌توانيد در وقت و هزينه خود صرفه جويي نماييد.

راز شماره 4: نگهداري از وبسايت هزينه بالايي ندارد

بسياري از صاحبان سايت‌ها در اين مورد سرشان كلاه مي‌رود. به دليل اينكه در طراحي گرافيك و توسعه سايت معمولا يكبار براي هميشه هزينه مي‌شود بعضي طراحان گرافيك به شكلي غير اخلاقي سعي دارند به روش‌هاي مختلف هر ماه هزينه‌هايي را به مشتريان تحميل كنند.

هزينه‌هاي زيادي مثلا براي سرويس ميزباني وب كه معمولا غيرضروري است. در حالي كه شما اين روزها حداكثر نيازمند پرداخت 5 دلار در ماه براي اين كاريد. پس چرا هزينه بيشتري پرداخت كنيد؟ يا مثلا هزينه نگهداري براي انجام بروزرساني‌هايي كه هر از گاهي انجام مي‌شود.

وقتي افرادي هزينه زيادي براي نگهداري سايت از شما طلب مي‌كنند از آنها بخواهيد كه بابت چه مواردي اين هزينه‌ها را طلب مي‌كنند و با انجام يك جستجو در گوگل مي‌توانيد بفهميد كه سرويس‌هاي ارائه شده آنها چقدر ساده و كم هزينه است. به هر حال اگر تمايلي نداريد خودتان نگهداري از سايتتان را بر عهده بگيريد آن را به كسي بسپاريد كه براي انجام كارهاي ساده و پيش پا افتاده شما را متحمل هزينه‌هاي كلان نكنند.

راز شماره 5: نيازي نيست كه كاملا منحصر به فرد باشيد

درست است كه اين روزها براي موفق بودن بايد متمايز بود متفاوت به نظر رسيد. اما مشكل از جايي شروع مي‌شود كه بعضي طراحان گرافيك در اين كار بسيار زياده روي مي‌كنند و سايتي آنچنان متمايز براي شما طراحي مي‌كنند كه تمام قواعد جاري را به شكل ناخوشايندي زير پا مي‌گذارد و سايت عجيب و غريب شما تبديل به تجربه گيج كننده‌اي براي بازديد كنندگان مي‌شود.

طراحان گرافيك سايت بايد سايت را به گونه‌اي طراحي كنند كه با قواعد و استانداردهاي كاربردي وب هم‌خواني داشته باشد زيرا اين قواعد چگونگي گشت و گذار ساده و سريع در سايت را مشخص مي‌كنند. در صورت تخطي از اين قواعد بازديدكنندگان را گيج خواهيد كرد. براي مثال همه كاربران مي‌دانند كه بخش RSS و يا درخواست ارسال ايميل در قسمت بالا و راست سايت، لوگوها معمولا در بالا و سمت چپ و نوارهاي گشت و گذار زير قسمت‌هاي header سايت، قرار مي‌گيرند.

اگر از پايبندي به اين قواعد اجتناب كنيد، تجربه راه رفتن در يك دنياي بيگانه را براي بازديدكنندگان رقم خواهيد زد كه در آن هيچ چيز سر جاي خودش نيست و يا سمت و سوي درستي نداشته و گيج كننده است. در نهايت چه اتفاقي مي‌افتد؟ بازديدكنندگان سايت آن را ترك مي‌كنند و سايت شما به دليل منحصر به فرد بودن مهجور و ناكارآمد مي‌شود.

راز شماره 6: برندسازي مهارتي ويژه است و همه طراحان گرافيك اين مهارت را ندارند

همه طراحان گرافيك داراي مهارت ايجاد هويت‌هاي برندگونه نيستند. ممكن است طراحان گرافيك ماهري باشند و بتوانند هويت برند شما را انعكاس دهند اما اگر اطلاعات حياتي به صورت كامل به آنها منتقل نشده باشد آنها فرضيات خود را به كار خواهند گرفت.

مثلا اينكه بازار هدف شما چيست و چه چيزي براي مشتريان شما جذاب به نظر مي‌رسد و يا اينكه ارزش‌هاي تجاري و پيام‌هاي بازاريابي شما چيست. آن‌ها فرضياتي راجع به اين مفهوم و همچنين شخصيت مشترياني كه با شما كار مي‌كنند و يا از شما خريد مي‌كند خواهد داشت.

به همين دليل بهتر است قبل از سپردن كار به يك طراح سايت با يك كارشناس برندسازي مشورت كنيد كه بتواند هويت برندي شما را تعريف و به طراحان گرافيك شما منتقل نمايد و يا از ابتدا با طراحان گرافيكي وارد كارشويد كه آشنا به برندسازي باشند و بتوانند سايتي طراحي كنند كه بتواند هويت برندي شما را منتقل نمايد. در غير اين موارد شما افراد نامناسبي را به كار گرفته‌ايد و پول خود را به هدر داده‌ايد.

راز شماره 7: طراحي فقط فتوشاپ نيست به روانشناسي هم نياز دارد

طراحي سايت خوب، فقط داشتن يك طراحي با ظاهر زيبا با محتويات مجذوب كننده نيست. راز اصلي در روانشناسي و رفتارشناسي كاربران است.

طراحان گرافيك خوب بايد روانشناسي رنگ‌ها را بداند و ارتباطي را كه افراد با سايه روشن‌ها و تن رنگ‌ها برقرار مي‌كنند بشناسد. بايد بداند چه تصاويري براي افراد جذاب است و چه دسته افرادي مجذوب اين تصاوير مي‌شوند و چه چيزهايي بيشتر توجه آنها را جلب مي‌كند. بايد به خوبي بداند كه در ذهن افراد وقتي كه از سايت‌ها و از جمله سايت شما بازديد مي‌كنند چه مي‌گذرد؟

بايد تصميم بگيرد كه منحني‌هاي صاف بهتر هستند يا دايره‌هاي متحدالمركز يا رنگ آبي IBM يا قرمز تيره؟ چه چيزهايي افرادي را به سمت راست و چه چيزي به سمت چپ متمايل مي‌كند؟ يا اينكه سايت كاربران را در چه وضعيت احساسي قرار مي‌دهد. اينكه آيا طراحي بايد مدرن و ساده ، رنگارنگ و شلوغ و يا ساده و آرامبخش باشد؟

طراحان گرافيك خوب همه اين موارد و بسياري چيزهاي ديگر را مي‌دانند. آنها به خوبي واقف‌اند كه بايد بتوانند روي وضعيت رواني ذهن بازديد كنندگان و تصوير دريافتي آنها از تجارت شما، اثر بگذارند. هر چقدر كه بيشتر بتوانند راجع به رفتار افراد و چگونگي عملكرد و واكنش آنها نسبت به المان‌هاي مختلف بدانند، بهتر مي‌توانند استراتژي‌هاي موثر در سايت شما پياده سازي نمايند. طراحي را اجرا كنند كه توجه‌ها را جلب نموده و آن‌ها را علاقمند نمايد و در نهايت منجر به افزايش فروش ما شود.

 

 

برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ دى ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۳۱:۵۴ توسط:mehdi موضوع: